FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

FOTO Caz incredibil la un club de Liga 1! 5 căpitani în 7 etape

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 14:05

Se anunță cel mai dificil an din istoria ilfovenilor. Dacă sezonul trecut au scăpat de retrogradare după ce-au câștigat dramatic la penalty-uri barajul cu Chindia Târgoviște, acum situația pare şi mai neagră.

FC Voluntari are probleme serioase, e ultima în clasament, cu doar două puncte acumulate după șapte runde. Au schimbat antrenorul, pe Daniel Oprița, după 5 etape și l-au pus pe bancă pe ex-mijlocașul Dinu Todoran. Și asta după ce au fost refuzați de Gheorghe Mulțescu sau Edward Iordănescu.

Codaşă în clasament, Voluntari e prima la un capitol inedit după o lună şi jumătate de L1. Echipa de lângă București a avut în 7 runde cinci jucători care au purtat banderola de căpitan! Adrian Bălan a fost liderul echipei din teren în 3 etape, iar Alexandru Tudorie, Mihai Căpățână, Costin Lazăr și Cosmin Vâtcă, în câte o etapă.

"Împreună cu nea Ando, care e managerul echipei, împreună cu toată lumea implicată, luptăm să redresăm această echipă. În primul rând, trebuie să facem un grup, pentru că asta a lipsit până acum! Trebuie să mai lucrăm însă pe faza ofensivă, nu poţi să te aperi tot timpul. Ca să câştigi meciurile trebuie să dai gol" a fost concluzia lui Todoran după egalul de la Giurgiu. 

6 căpitania avut FC Voluntari în toate meciurile din sezonul trecut de Liga 1: Maftei, Novac, Lazăr, Marinescu, Cernat și Sânmărtean

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează