FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO "Cel mai tare transfer al verii" a ajuns la Cluj! Sougou: "Am venit să fiu campion cu CFR"

Senegalezul Sougou are 26 de ani +3   FOTO
Senegalezul Sougou are 26 de ani

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 02:51

Extrema din Senegal a marcat de 24 de ori şi a oferit 22 de pase decisive în 152 de partide disputate în Portugalia


Modou Sougou (26 de ani) a ajuns în această seară la Cluj, iar de mîine va trece din nou sub comanda lui Jorge Costa, antrenor cu care a colaborat şi la Academica. De altfel, portughezul l-a lăudat pe fostul său elev. "E mai bun decît Semedo. Are o viteză impresionantă", l-a caracterizat Costa pe jucătorul african. Şi preşedintele Iuliu Mureşan şi-a epuizat superlativele. "El şi cu Weldon sînt cele mai bune achiziţii ale verii. E foarte rapid şi are execuţii de super-fotbalist", a spus oficialul "vişiniilor".

Senegalezul a explicat de ce a ales să semneze cu CFR Cluj: "Vin într-un fotbal interesant, unul foarte tehnic. Ştiu că fotbalul din România a produs întotdeauna jucători talentaţi, Am auzit, desigur, de Mutu, de Chivu şi de alţi fotbalişti români. Am venit să fiu campion cu CFR, dar nu va fi deloc uşor. E important să fim pregătiţi în momentul în care începe campionatul. Am lucrat cu Jorge Costa la Academica, e un antrenor foarte bun, căruia îi place fotbalul ofensiv şi asta e genial pentru că eu sînt un jucător de atac".

Împreună cu Sougou a sosit la Cluj şi brazilianul Renan Garcia de la Vitoria Giumaraes, dar care în sezonul precedent a evoluat sub formă de împrumut la Beira Mar. Acesta poate evolua pe orice post în banda stîngă, dar şi mijlocaş central.

"Sînt fericit că am semnat cu CFR, e un club important din România şi mă bucur că am şansa să joc la o echipă care îşi propune an de an să cîştige competiţia internă. Am auzit de Steaua, Dinamo, Rapid, dar şi de rivalitatea cu U Cluj. Îmi doresc să cîştigam cît mai multe meciuri şi la final să fim campioni", a spus Garcia.

Sosiţi cu cîteva ore în urmă la Cluj, Ronny şi Lionn s-au întors la aeroport pentru a-i întîmpina pe Sougou şi Garcia.

19 goluri a marcat Sougou pentru Academica în trei ani

3 echipe din Portugalia l-au avut sub contract pe Sougou: Uniao Leiria, Setubal şi Academica Coimbra

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (21)
albusibiu
albusibiu  •  22 Ianuarie 2013, 10:39

Acum, la 1 an jumatate distanta,in momentul in care Sougou pleaca pe 4 milioane de euro, va invit sa cititi ceea ce s-a comentat la acest articol. Era intr-adevar "o petarda" Sougou! Bravo!

cfrclujole
cfrclujole  •  15 Iunie 2011, 19:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:))))Nici eu nu am inteles nimic!

cfrclujole
cfrclujole  •  13 Iunie 2011, 14:23
Postat de neko00 pe 13 Iunie 2011, 10:41

19 goluri a marcat Sougou pentru Academica în trei ani Da, e foarte bun......

Vezi ca ai gresit pagina, la voi exista ligaB ro!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează