LIGA 1  ·  CFR CLUJ

FOTO CFR Cluj a oficializat 5 transferuri înaintea turneului de pregătire » Două reveniri în Gruia

Andrei Burcă și impresarul Florin Vulturar +6 FOTO
Andrei Burcă și impresarul Florin Vulturar

Marti, 11 Iunie

CFR a prezentat pe site-ul oficial cei 5 fotbaliști pe care a reușit să-i transfere până acum.

Este vorba despre Andrei Burcă (26 de ani, fundaș central), adus pentru 170.000 de euro de la FC Botoșani, Mateo Susic (28 de ani, fundaș dreapta) de la Sheriff Tiraspol, Mario Rondon (33 de ani, atacant), Luis Aurelio (30 de ani, mijlocaș) - ambii gratis de la Gaz Metan - și Cosmin Vâtcă (37 de ani, portar), ultima oară la Voluntari.

Dan Petrescu este foarte hotărât să se califice într-o grupă europeană în acest sezon, astfel că dorința lui este ca lotul să fie complet cât mai repede cu putință.

Dintre cei 5 fotbaliști transferați de campioana României, doar Andrei Burca a făcut obiectul unei sume de transfer: 170.000 de euro a încasat FC Botoșani pentru fostul său jucător.

„A semnat deja cu CFR și a plecat la Cluj. Este cel mai prost transfer pe care l-am făcut vreodată! Mi-e rușine să spun suma. E sub 200.000 de euro! Nu avem nici procente dintr-un viitor transfer.

Jucătorul s-a înțeles cu CFR Cluj și după aceea a venit și mi-a zis că trebuie să-i dau drumul, să nu-i stric viitorul. Mi-a zis că trebuie să semnez actele de transfer acum, că altfel nu-l mai ia CFR-ul. Îmi pare rău că-l dau pe Burcă pe o sumă așa mică! Erau discuții și cu echipe din străinătate, dar impresarul a vrut să-l ducă la Cluj. Sunt foarte supărat!”, a declarat zilele trecute Valeriu Iftime pentru GSP.ro.

De asemenea, este vorba și despre două reveniri la formația clujeană: Mateo Susic, care a mai evoluat pentru CFR și în sezonul 2014/2015, și Cosmin Vâtcă, portar care revine la echipa lui Dan Petrescu după un sezon petrecut la Voluntari.

Cei cinci s-au alăturat lotului pregătit de Dan Petrescu și au efectuat primele antrenamente alături de noii coechipieri.

Articol de Alexandru BarbuCine spune adevărul?! Reghe se jură că Alexa și-a luat un pumn din cauza unor jucători, dar patronul Astrei îl contrazice

Libertatea

Comentarii (2)

Ionel Alecu  •  11 Iunie 2019, 13:06

transferuri de CAMPIONI 20-20 !!!

juliusmad  •  11 Iunie 2019, 12:20

Transferuri de champios league :)))

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×