FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 1-3

FOTO Chiajna - Dinamo 1-3 » "Cîinii" respiră şi rămîn în lupta pentru titlu

foto: Raed Krishan +9   FOTO
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 23:21

Dinamo a învins pe terenul Concordiei Chiajna cu 3-1. Alexe a reuşit o "dublă", I. Iordache a redus din diferenţă, iar Petrovici a marcat în proprie poartă în al doilea minut de prelungire.  "Cîinii" au obţinut prima victorie după o serie de 6 rezultate fără să simtă gustul succesului

Dinamo a văzut forţa Chiajnei din primele minute ale meciului. Bălgrădean a scos greu şutul puternic a lui Rocha(14). Portarul dinamovist a fost eroul de serviciu 9 minute mai tîrziu. Acelaşi Rocha, dar şi V. Dinu i-au dat ocazia lui "Pufi" să se remarce.

Marius Alexe, folosit ca vîrf împins de Bonetti, a deschis scorul cu o lovitură de cap şi a dat semnele unei reveniri de formă.

Gazdele au fost mult mai inofensivi după pauză, iar Dinamo a putut controla jocul. Petrovici l-a faultat pe Alexe în careu, iar dinamovistul a transformat lovitura de pedeapsă şi a realizat "dubla"(55). Echipa lui Reghecampf a încercat să desfacă sistemul defensiv al "cîinilor". Grigore l-a blocat pe Alex excelent în careu, la singura mare oportunitate de gol a gazdelor în repriza secundă.

I. Iordache a redus din diferenţă în primul minut de prelungire, iar un minut mai tîrziu Petrovici a marcat caraghios în proprie poartă.

Cu 3-1 la Chiajna, Dinamo e la egalitate cu Steaua, 49 de puncte, la 3 în urma liderului CFR Cluj.

VEZI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT!

Echipă de start Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Moţi, D. Grigore, Pulhac - L. Rus, D. Stoica, D. Kone, C. Munteanu - Alexe, Dănciulescu

Antrenor: Dario Bonetti
Rezerve: Naumovski, Curtean, Tameş, Strătilă, Ţucudean, Muşat, Luchin

Echipă de start Chiajna: Niţă - Krumov, Petrovici, D. Bratu, Gulherme - Ad. Popa, L. Filip, R. Iancu, Vl. Munteanu - Rocha, V. Dinu

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
Rezerve: Gospodinov, I. Iordache, Paulinho, S. Pană, Mihalcea, Alex

Arbitru: M. Avram

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (544)
biancorossi
biancorossi  •  17 Aprilie 2012, 01:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ok. era si normal. faceau furori acum 35-40 de ani.

juveale
juveale  •  17 Aprilie 2012, 01:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sincer cand mai schimb programele si dau de duna si aud limba mi se face rau automat:))

wollt
wollt  •  17 Aprilie 2012, 01:04
Postat de bandoleros pe 17 Aprilie 2012, 00:58

A bolt egyik formája a futball. Ez egy rács, amely jellemző a markáns hajlandósággal védekező. poate asa intelegi cat de cat :)))

:))))))))))))) ? (la patrat)

Vezi toate comentariile (544)
Comentează
Close