LIGA 1  ·  U CLUJ

FOTO Claudiu Niculescu şi-a luat în serios rolul de "Educator" » A dat tonul la plantarea puieţilor ;)

Claudiu Niculescu a dat tonul la plantarea copacilor +19 FOTO
Claudiu Niculescu a dat tonul la plantarea copacilor

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 martie 2012 13:17

Fotbaliştii Universităţii Cluj, cot la cot cu  fetele de la Olimpia, voleibalistele de la Viitorul şi juniorii de la “U” Mobitelco au participat la o acţiune ce a vizat plantarea unor puieţi în zona Bulevardul Muncii.

Sportivii au răspuns astfel unei unei acţiuni organizate de municipalitatea clujeană, de împădurire a unei zone în sud-estul oraşului. Şi chiar dacă meciul cu FCM Târgu Mureş bate la uşă, de la “U” au fost prezenţi antrenorul-jucător Claudiu Niculescu, directorul executiv Felix Grigore, dar şi fundaşul Lukasz Szukala. S-au plantat frasini pentru stabilizarea terenului împotriva eventualelor alunecări. Ideea pusă în practică şi s-a dovedit a fi un succes total, iar cel mai harnic s-a dovedit a fi “Clau gol”, care a plantat patru puieţi.

Antrenorul "şepcilor roşii" nu s-a oprit pînă n-a plantat şi cel de-al patrulea puiet.

“E prima dată cînd merg la o astfel de acţiune şi prima oară cînd plantez un astfel de copac. Am mers în timpul şcolii generale şi în liceu la cules de struguri, dar la plantat de copaci, nu. Am participat cu mare plăcere şi o să mai mergem la astfel de acţiuni, deşi o astfel de muncă e mult mai obositoare decât să joci fotbal. Prefer să fiu pe teren decât să dau cu lopata”, a mai spus Claudiu.Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (3)
bigiu  •  29 Martie 2012, 15:51

CLAUGOL AFOST UN IDOL PINTREU NOI DINAMOVISTI SI A RAMAS PE VECI IN SUFLETELE NOASTRE BREVO CLAUGOL FORZA DINAMO

dulcecalamaia  •  29 Martie 2012, 14:24

de la frana nimeni?

mihnea80  •  29 Martie 2012, 13:56

Faceti bine si castigati meciul asta care vine, ca deja ati lalait-o cam mult. Nu trebuie sa plantati voi puieti, n-ar trebui sa "abuzeze" municipalitatea de actiunile astea populiste, ci voi sa va antrenati si sa jucati.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1