FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Conducerea îl ignoră, nu şi fanii! Mesaj superb al suporterilor Rapidului pentru Nae Manea

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 22:00

Deşi nu s-au îngrămădit la stadion, puţinii fani ai Rapidului prezenţi la meciul cu CFR Cluj nu au uitat de Nae Manea, care trece prin momente dificile. 
Giuleştenii au uitat de situaţia grea în care e clubul pentru cîteva momente şi s-au gîndit doar la fostul jucător, antrenor şi preşedinte din Giuleşti, căruia i-au trimis un mesaj la meciul cu CFR Cluj: "Adevăratul derby îl joci acum, cu viaţa... / Nea Nae, luptă... nu-ţi pierde speranţa!!!".

Citeşte şi: Nicolae Manea se luptă cu cancerul, dar e ignorat de Rapid: ”Îşi bat joc de el fix cînd ar avea nevoie mai mare de bani!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  30 Noiembrie 2014, 21:26

Dumnezeu sa va ajute,domnule Manea!

crss21
crss21  •  30 Noiembrie 2014, 19:27

Sa te ajute Dumnezeu sa depasesti cu bine starea asta, maestre! Multa sanatate!

der.bomber
der.bomber  •  30 Noiembrie 2014, 09:24

Sanatate multa Nae Manea !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează