FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Copacabana nemţească :) Steaua s-a antrenat pe plajă în Antalya, sub comanda lui Thomas Neubert

Alergarea pe plajă la 16 grade Celsius a fost ușor digerată de roș-albaștri +3   FOTO
Alergarea pe plajă la 16 grade Celsius a fost ușor digerată de roș-albaștri

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 ianuarie 2013 20:36

Steliştii s-au antrenat pe plajă, dar nu cu mingea, ca brazilienii, ci exclusiv cu exerciţii fizice dictate de preparatorul Thomas Neubert.

Reghecampf şi-a refăcut pe plajă echipa după efortul din primul amical jucat în Antalya, 0-1 cu Qabala. În locul terenului cu iarbă, antrenorul a ales nisipul plajei aflate la 200 de metri de hotelul în care e cazat liderul din Liga 1, încurajat şi de vremea bună, 16 grade Celsius la ora 11, cînd au ieşit jucătorii.

A fost un antrenament mai scurt şi de mai mică intensitate decît de obicei, cu exerciţii de mobilitate comandate de către preparatorul fizic Neubert şi cu alergări pe nisip la care a participat şi Reghecampf.

Singurii pentru care şedinţa n-a fost "funny" au fost Rîpă, Tatu şi Doru Bratu, toţi trei restanţi la capitolul pregătire. Rîpă fiindcă a ratat startul antrenamentelor din iarnă, ceilalţi doi din motive medicale. Ei au rămas pe mîna asistentului german şi după ce Reghecampf şi restul fotbaliştilor porniseră în alergare. Trioul restanţierilor a avut un program mai intens, cu sprinturi pe nisip.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează