FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

FOTO Coregrafie spectaculoasă a galeriei Petrolului la meciul cu Gloria Bistriţa

FOTO: Cristi Preda +1   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 20:14

Suporterii Petrolului îşi arată ataşamentul faţă de echipa favorită la orice meci, fie că este vorba despre un derby, fie că este împotriva unei echipe din subsolul clasamentului.

La partida din această seară, cu Gloria Bistriţa, "găzarii" au afişat o coregrafie în memoria lui Ilie Oană, antrenor al cărui nume îl poartă şi stadionul pe care Petrolul evoluează.

Cu Ilie Oană pe bancă, Petrolul a cucerit două titluri de campioană consecutive, în 1958 şi 1959. Pe 27 aprilie se împlinesc 20 de ani de la moartea fostului tehnician.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
nickname
nickname  •  15 Aprilie 2013, 16:39
Postat de stopmafieifotbalului. pe 14 Aprilie 2013, 00:11

dar cand petrolul s-a PROSTITUAT cu Astra unde ati fost? faceati coregrafii prin primarie? tot walter va platea coregrafiile? petrolul PUROI

Evident, inteligent ar fi sa nu te bagam in seama, dar nici la prostie nu pot sta indiferent! Pe timpul ala de care vorbesti tu,galeria s-a opus vehement fuzionarii cu Astra, dar tu pe acea vreme nu stiai sa citesti. PS: Tare as matura cu tine vre-o 3 metrii patrati de asfalt, desi ,mintea la cap tot n-o sa-ti vina....prefer sa ma rezum la mesaje !

gabrii
gabrii  •  14 Aprilie 2013, 17:42
Postat de stopmafieifotbalului. pe 14 Aprilie 2013, 00:09

coregrafie PLATITA de walter! dar de la niste "suporteri" slugi care au fost de acord cu prostituarea cu Astra ce sa te astepti? slugi . Care e numele real? Astra=petrolul? infectilor

nu sunt membru al galeriei,desi mi-ar face placere,sunt un ploiestean de 33 de ani,am copilarit in cartierul din apropierea stadionului,obisnuiam sa merg la meciurile PETROLULUI in anii 80,90,auzeam povestii despre magariile facute de bercea si luca,si sufeream vazand ca echipe intregi ale PETROLULUI ,campioane de juniori in 95,96,-nu stiu cati dintre cei din tara stiti ca pana la sfarsitul anilor 90,PETROLUL a avut o pepiniera foarte buna-erau vandute ,banii nefiind investiti in club,nefacandu-se nimic pt bunastarea acestuia!oamenii astia pe care ii numesti tu slugi,au facut din PETROLUL un brand puternic,cu o imagine frumoasa si de calitate,nu la nivel national,pt ca nu asta si-au dorit!

gabrii
gabrii  •  14 Aprilie 2013, 17:28
Postat de stopmafieifotbalului. pe 14 Aprilie 2013, 00:09

coregrafie PLATITA de walter! dar de la niste "suporteri" slugi care au fost de acord cu prostituarea cu Astra ce sa te astepti? slugi . Care e numele real? Astra=petrolul? infectilor

vorbesc frustrarile din tine,actuala galerie a PETROLULUI se auto finanteaza,nu sta la mana nimanui,cu atat mai putin a lui walter,pe care unii il contesta.cat despre ceea ce numesti tu prostitutia astra-PETROLUL,pot sa-ti spun cu mana pe inima ca PETROLUL a jucat in divizia c acum 4-5 ani,tocmai pt ca au fost oameni care nu au vrut sa cedeze palmaresul echipei surogat de care pomenesti tu,iar renasterea PETROLULUI se datoreaza si actualilor conducatori ai galeriei,care au stiut sa mentina viu spiritul echipei asteia,au luat atitudine impotriva celor care s-au folosit de clubul asta anii trecuti si nu in ultimul rand au cultivat in randul celor mai tineri spiritul si povestea PETROLULUI!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează