FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO De la "tripleta" cîștigătoare la cea a exclușilor » Cum s-a schimbat o imagine fericită într-una tristă în doar o săptămînă

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 10:31

Mulți s-au mirat cînd Srgian Luchin, Gabi Tamaș și George Țucudean au ales să uite de trecutul dinamovist și să meargă la Steaua.

Pentru cei 3 s-a dovedit a fi o mutare inspirată în primă fază dacă stăm să ne uităm asupra palmaresului. Au cîștigat 3 trofee în doar cîteva luni și și-au îmbogățit CV-ul.

Pe de altă parte în doar două săptămîni toți cei 3 au fost anunțați să-și facă bagajele în decurs de doar o săptămînă.

Accidentările dese l-au făcut pe Rădoi să renunțe la Luchin, salariul prea mare l-a îndepărtat și pe Țucudean, iar ieșirile nocturne și indisplina l-au exclus și pe Tamaș din lotul Stelei.

Toți cei 3 sînt pe lista de transferuri și au mari șanse să părăsească Steaua în această vară.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Iulie 2015, 14:29

superb,doar de luchin imi pare rau,ala era un fundas bun

sibelius
sibelius  •  19 Iulie 2015, 13:40
Postat de vioreltoca pe 19 Iulie 2015, 12:42

pleaca Luchin(om de nationala),dar ramane *** de Rapa.....

Un om "de nationala" accidentat nu-ti foloseste la nimic. Cand a fost indepartat era a 4-a solutie dupa Varela, Papp si Tamas.

duta_dd
duta_dd  •  19 Iulie 2015, 13:13

tripleta ratatilor: adevarata valoare ii recomanda ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează