FOTBAL  »  Superliga  »  MONDEN

FOTO Dinamovistul Andrei Mărgăritescu s-a căsătorit astăzi cu "Regina Piteştiului"

Andrei Mărgăritescu a spus un +6   FOTO
Andrei Mărgăritescu a spus un "DA" hotărît în faţa ofiţerului de stare civilă

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 13:58

Fotbalistul dinamovist Andrei Mărgăritescu s-a căsătorit duminică la Piteşti cu Diana Predica, aleasa fotbalistului fiind în urmă cu mai mulţi ani Regina Piteştiului la un concurs local de Miss.

Cei doi au avut cununia civilă la Primăria Piteşti ceremonia fiind oficiată chiar de primarul oraşului Tudor Pendiuc. Naşii mirilor au fost colegul lui Mărgăritescu de la Dinamo, Cătălin Munteanu şi soţia acestuia Dana, cele două perechi sosind de altfel împreună la cununie.

Printre cei prezenţi la cununie s-au numărat şi Adrian Cristea de la U Cluj, care a venit singur, dar şi un alt coleg al mirelui din Ştefan cel Mare, Liviu Ganea şi prietena sa.

Mirii nu au avut deloc emoţii în faţa primarului, amândoi spunând un "Da" hotărât, iar la final s-au bucurat de felicitările invitaţilor. "Suntem cu toţii bucuroşi de acest eveniment fericit din viaţa prietenului nostru Andrei. Îi dorim casă de piatră şi să fie cât mai bun pe teren", a declarat Adrian Cristea, conform Mediafax.

La rândul său, naşul lui Mărgăritescu speră să îl ajute cât mai mult pe finul său: "Sper să fiu un naş cât mai bun şi sper să-i fiu alături atunci când are nevoie de ceva".

"Ne dorim să fie un eveniment frumos, la care lumea să se distreze. După nuntă vrem să plecăm într-o bine meritată vacanţă, iar pe viitor ne dorim doi sau trei copii", a spus Diana Mărgăritescu.

Duminică seară, la Biserica Sfânta Vineri din Piteşti era programată cununia religioasă iar apoi petrecerea la care sunt aşteptaţi toţi jucătorii şi antrenorii de la Dinamo dar şi alţi jucători de la echipele din Liga I.

Vezi mai jos o GALERIE FOTO de la cununia civilă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
fibra
fibra  •  06 Iunie 2011, 14:53

Urite mai sunt "reginele"din Romania,ca si printii,numai jurnalistii trebuie sa vada altfel,"Ca asa-i in sport!"

r3v3ng3r01
r3v3ng3r01  •  06 Iunie 2011, 09:16

ha ha ha regina pitestiului , se antreneaza intens caini pentru liga campionilor bravo . =)) =))

beyou
beyou  •  05 Iunie 2011, 19:08
Postat de boss_imperator pe 05 Iunie 2011, 18:36

Cum de nu a vazut-o Dodel ??? :)

Pai nu e stramba lui dodel de astea ii plac.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează