FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Dinamovistul preferat al steliştilor » Flavius Stoican s-a pozat cu fanii campioanei în Spania

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 19:48

Steaua şi Dinamo au împărţit astăzi acelaşi stadion în Marbella. "Cîinii" i-au învins pe polonezii de la Korona Kielce, 2-1, şi au rămas să îi urmărească şi pe rivalii din Ghencea.

Pînă la startul partidei "roş-albaştrilor" cu IFK Goteborg, Flavius Stoican a fost luat în primire de fanii Stelei din Spania. Suporterii "militarilor" şi-au făcut poze cu antrenorul lui Dinamo, uitînd pentru moment de rivalitate.

Steaua şi Dinamo se vor întîlni de trei ori în acest retur, o dată în campionat şi de două ori în semifinalele Cupei României.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
1745flo
1745flo  •  31 Ianuarie 2014, 22:02

sunt de inteles si suporterii astia 5telisti: s-or fi saturat si ei de poze cu balanel, dodel, blocnotes, mache, cioban, lutu, maibacu si alte chiciuri ghenciste!

playaplaya69
playaplaya69  •  31 Ianuarie 2014, 17:23

Momentan nu prea este rivalitate intre steaua si dinamo daca tinem partea antrenorilor, ambii sunt destui de maturi sa inteleaga ca e doar o competitie la finalul careia toti pleaca plati acasa. altii merg si isi rup capul cu bate si lanturi, pt ca eu sunt ultrasi :)) . Foarte frumos ca si stoican si reghe sunt mai cizelati.

stapinul_oilor
stapinul_oilor  •  31 Ianuarie 2014, 15:42

sunt fan dinamo, si urasc steaua anume pentru aroganta lor (echipa+suporteri ) , insa asa momente te face sa uiti de rivalitate si ma face sa fiu mindru ca avem asa un antrenor educat. Oare va poza vreodata MM cu un suporter dinamovist?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează