FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dinastia "cîinilor" » Dinamoviștii au fost vizitați în cantonament de gloriile clubului

Dinamoviştii au pozat ieri ca o mare familie +6   FOTO
Dinamoviştii au pozat ieri ca o mare familie

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 00:00

Dinamoviştii au fost vizitaţi la Săftica de mai mulţi foşti mari jucători ai clubului. După antrenament, invitaţii au fost serviţi cu mici şi bere.

"Cîinii roşii" s-au pregătit ieri, la Săftica, printre rîsete, voie bună şi miros de grătar! Conducerea lui Dinamo a invitat la antrenamentul de ieri un întreg lot de foşti mari fotbaliști ai clubului din Ştefan cel Mare.

Filip sau Matei au fost supervizaţi de pe marginea terenului de un grup de 23 de mari nume "alb-roşii", precum Mateuț, Mihali și Iftodi.

"Fostele glorii au întîlnit viitoarele glorii. Am revăzut băieţii pe care i-am antrenat aproape doi ani, dar şi pe foştii mei colegi. E o acţiune extraordinară, cum nu s-a mai făcut pînă acum, să fim atîţia dinamovişti laolată. M-am bucurat foarte mult", a comentat Mateo evenimentul.

La grătarul organizat în cinstea invitaţilor, vedeta a fost Mircea Rednic, care a fost pus pe glume, dar în acelaşi timp a fost foarte atent cu toţi cei prezenţi. "Puriul" a luat o bere şi a trecut pe la fiecare dintre invitaţi, l-a salutat, a dat "noroc!" şi a glumit.

Cele mai tari replici ale lui Rednic

  • l-a ironizat pe Lică Movilă pentru kilogramele în plus: "Dacă veneaţi mai devreme un pic, vă băgam şi pe voi la antrenament. Bine, fără Lică, na..."
  • despre jucătorul Iftodi: "Am văzut că Daniel a spus că Paul Anton a ajuns fotbalist pentru că el i-a făcut cadou acestuia prima pereche de ghete. Eu sper ca elevii mei să nu ia exemplu de la Iftodi, pentru că el nu prea transpira aşa mult la antrenamente. Bine, la fel de adevărat e că facea întotdeauna diferenţa pe teren"
  • despre noua sa maşină, un Bentley Continental GT: "E din 2015, anul ăsta am luat-o, are motor V8. Să ştiţi că multă lume m-a certat că mi-am luat o astfel de maşină, dar pînă la urmă pentru ce muncesc?! O viaţă am!"
  • despre un cîine care i-a refuzat bucata de carne: "Eu zic să nu mai mîncaţi mici, cine ştie ce au pus ăştia în ei! Nu vedeţi că nici cîinele nu vrea să mănînce?"

"A fost o adevărată plăcere să îmi revăd foştii colegi, chiar sînt foarte emoţionat. Pentru mine a fost o surpriză plăcută, am aflat în seara dinaintea evenimentului şi m-am bucurat mult"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Vojnovici a avut cîteva evoluţii mai modeste în ultima perioadă, dar nu trebuie criticat pentru că în viaţa unei echipe şi a unui fotbalist sînt normale şi perioadele mai slabe"
Dorin Mateuţ, ex-mijlocaş Dinamo

"Dinamo a avut şi va avea întotdeauna identitate, indiferent de poziţia din clasament şi de rezultate, tradiţia se respectă. Mă simt onorat că am fost chemat la această întîlnire"
Daniel Iftodi, ex-mijlocaş Dinamo

"Ne-am simţit emoţionaţi să vedem atîţia campioni care au scris istorie pentru Dinamo. Ne-au ambiţionat foarte mult, ne dorim şi noi să cîştigăm trofee asemenea lor"
Steliano Filip, fundaş Dinamo

Gloriile lui Dinamo prezente la eveniment:

D. Moraru C. Eftimescu I. Uţu
M. Andrei I. Anuţei I. Pîrcălab
C. David E. Haralambie V. Ghiţă
M. Dragnea L. Movilă I. Augustin
D. Mateuţ Gh. Mihali Fl. Bratu
C. Mirea D. Iftodi C. Pană
N. Vlad R. Viorel I. Nemţeanu
N. Glonţ M. Damaschin  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
radu2082
radu2082  •  18 Septembrie 2015, 12:24

Da, daca Ghomsi e acceptabil ca fundas stanga, Filip trebuie sa joace cu Anton la mijloc. Filip mi se pare chiar mai bun la mijloc decat in aparare.

theodoric
theodoric  •  18 Septembrie 2015, 09:24

Nu inteleg cum Mateut poate sa-l considere pe Vojnovici fotbalist de Dinamo... singurul lucru pozitiv cu el in echipa a fost faptul ca nu pierdusem inca din cauza greselilor lui, dar uite ca s-a intamplat si asta... sper sa aiba Rednic indeajuns de multa minte incat sa nu-l mai foloseasca ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează