LIGA 1  ·  SCANDAL

FOTO Doi fotbaliști din Liga 1 acuzați într-un tabloid: "Au ajuns cu 3 fete la hotel. Erau praf, leșinați!"

foto: captură cancan
foto: captură cancan

Sambata, 18 August 2018, 14:41

Gabonezul Gaetan Mezu (22 de ani) și francezul Hamidou Keita (23 de ani), ambii de la Dunărea Călărași, au avut o noapte de pomină în București, scrie Cancan.

După ce ar fi chefuit cu șampanie într-un club de fițe din Capitală, cei doi s-au retras în camerele unui hotel din centrul Bucureștiului, însoțiți de 3 fete.

"Când au ajuns la hotel, au greșit camera. Au încercat cheia la altă ușă și au deranjat turiștii din hotel, care au făcut reclamații. Au fost ei doi, cu trei fete. Erau praf, leșinați! Au adormit însă înainte ca fetele să înceapă «show-ul»", scrie sursa citată.

În imaginile publicate de tabloid, Gaetan Mezu fumează narghilea în cadă.

fotbalisti
sursa foto: Cancan

Informațiile despre escapada celor doi au ajuns și la urechile lui Dan Alexa, antrenorul principal al nou-promovatei în Liga 1.

Mijlocaș ofensiv, Gaetan a jucat în 3 dintre cele 4 partide ale Dunării în Liga 1. Hamidou nu a apucat să debuteze în acest sezon. Ambii au sosit gratis în această vară.Un milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1