FOTBAL  »  LIGA 1  »  DEZAFILIEREA CRAIOVEI

FOTO "Dreptate pentru Universitatea" » Peste 1.000 de suporteri au protestat în Piaţa Prefecturii din Bănie

Foto: Alex Nicodim +11   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 aprilie 2012 20:49

UPDATE 20:00 Rodion Cămătaru n-a participat la mitingul de azi, "Dreptate pentru Craiova". A explicat de ce la Radio GSP: "N-am ieşit, de ce să ies? Dacă era împotriva lui Mititelu, ieşeam! Pe el îl consider cel mai mare vinovat, nu pe Mitică şi Sandu. El ne-a adus în punctul acesta. Mitingul e util pentru a trezi spiritul de a se forma o nouă echipă la Craiova. Suporterii sînt dornici dar eu sînt realist, e foarte greu, depinde foarte mult şi de autorităţi".

UPDATE 19:30
Mitingul s-a încheiat în urmă cu cîteva minute. "Unii dintre noi sînt suporteri mai fanatici ai Craiovei decît cei de după gard", a ţinut să puncteze un reprezentant al jandarmeriei din Bănie. Manifestaţia s-a desfăşurat paşnic, fără incidente, un efectiv de 200 de jandarmi asigurînd ordinea.

UPDATE 19:00 Suporterii au aprins cîteva torţe, iar jandarmii nu au intervenit. În rest, nu au fost incidente. Solistul Iris, Cristi Minculescu, şi Ilie Balaci nu au putut onora invitaţia. În Piaţă se cîntă acum "Craiova este şi va rămîne o echipă de renume".

UPDATE 18:30 Sorin Cîrţu e primul fotbalist din generaţia Craiova Maxima care a luat cuvîntul: "Sper ca echipa să revină cît mai curînd în prima ligă. Mi-e dor de Ştiinţa".

UPDATE 18:10 Pe scena amplasată în centrul oraşului a luat cuvîntul Vicenţiu Neagoe, fostul ofiţer de presă al Craiovei: "FRF i-a delegat special pe Tilihoi şi pe Negrilă la meciuri ca să nu poată fi prezenţi la miting". Numărul suporterilor olteni a ajuns la 1.000. Aceştia au început să scandeze numele lui Cristi Neamţu în momentul în care mama fostului portar al Craiovei şi-a făcut apariţia în piaţă.

UPDATE 18:02 În Piaţă, suporterii au început să scandeze "Ştiinţa nu moare". Sînt afişate mesajele: "Ne e dor şi doare, fără noi fotbalul n-are culoare" şi "24.03 - 47 de arestaţi / 06.04 - ...?".

UPDATE 17:50 Aproximativ 700 de oameni s-au strîns pînă în acest moment în ţarcul special amenajat în Piaţa Prefecturii din Craiova.

UPDATE 17:20
Multe din fostele glorii oltene invitate să iasă în stradă în această seară au anunţat că nu vor putea onora inivitaţia liderilor de galerie ai Craiovei. Tilihoi, Beldeanu şi Negrilă au invocat faptul că sînt observatori la meciuri de campionat, iar Geolgău a anunţat că nu poate ajunge din motive personale.

"Oltene, trezeşte-te!"
este noul îndemn prin care liderii galeriei Universităţii Craiova îi invită pe suporterii alb-albaştri să fie prezenţi în număr cît mai mare la noul miting împotriva FRF, LPF şi pentru renaşterea echipei, din această seară.

GSP.ro te va ţine la curent cu evenimentele din această seară de la Craiova.

După mitingul de la Bucureşti de-acum două săptămîni, la care au luat parte 1.000 de persoane, fanii olteni vor ieşi din nou în stradă azi, de la ora 18:00, în Piaţa Prefecturii din Craiova, alături de invitaţii de onoare Balaci, Geolgău, Cîrţu, Tilihoi, Donose, Negrilă, Andrei Păunescu, Corneliu Stroe, Marcel Popescu şi Cristi Minculescu.

Vezi mai jos promo-ul lansat azi de ultraşii Craiovei!

Citeşte şi: VIDEO şi FOTO Imagini dure de la mitingul "Ştiinţa nu moare" » Aproximativ 40 de persoane reţinute. Vezi cum jandarmii tîrăsc de păr un fan oltean

Violenţă extremă în Piaţa Victoriei: jandarmii au spart mitingul "Ştiinţa nu moare" cu gaze lacrimogene, pumni şi picioare

VIDEO Ultrajandarmeria » Reporterii Gazetei în violenţele de la mitingul "Ştiinţa nu moare": cum s-a transformat Piaţa Victoriei în teatru de luptă

Playtech: Cel mai POLUAT oraș din România e și din Europa! Surpriză colosală: nu, nu e vorba de București VIDEO


Comentarii (68)
viola007
viola007  •  07 Aprilie 2012, 17:20

Nu va lasati! Sper sa ne revedem in Liga 1!!!

manzano
manzano  •  07 Aprilie 2012, 10:08

Dute si tu Rodioane si protesteaza impotriva felului cum castigai ghete de aur cu dinamo.

craiovean
craiovean  •  07 Aprilie 2012, 09:18

Sunt peste 2000 de oameni, vad ca e piata plina !!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează