FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 4-0

FOTO Duckadam a reparat gafa la Bîrsana » Umiliţi la meciul din Cupă, maramureşenii au primit ieri tricourile steliştilor

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 octombrie 2013 22:36

Preşedintele de imagine al Stelei a mers în comuna maramureşeană ca să le ducă celor de la Avîntul Bîrsana tricourile originale şi baloane de joc


"Am venit aici ca să repar o neînţelegere care s-a întîmplat la jocul Steaua - Avîntul Bîrsana, din Cupa României", a declarat Helmuth Duckadam ieri, după ce a ajuns în localitatea maramureşeană. Duckadam a fost trimis la Bîrsana chiar de Gigi Becali, tocmai pentru a îndrepta o gafă pe care şefii Stelei au făcut-o la finalul meciului de Cupă, cînd le-au oferit jucătorilor de la Avîntul tricouri vechi, inscripţionate cu nume ca Pitu şi Curt, jucători care nu mai evoluează în Ghencea de peste un deceniu.

Vizita lui Duckadam a produs o adevărată sărbătoare, el fiind primit de mai multe fete îmbrăcate în straie populare. Fostul mare portar le-a dus 10 mingi, dar şi un set de tricouri originale, inscripţionate cu numele jucătorilor din actuala echipă a Stelei. Înainte de a pleca, Duckadam a primit palincă, icoane, dar şi o pereche de opinci, un localnic explicînd că "fotbalul a pornit de la opincă".


Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 20:16

CAMPIONI AM FOST,CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURI STEAUA BUCURESTI!

andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 20:04

CAMPIONI AM FOST,CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURI STEAUA BUCURESTI!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  19 Octombrie 2013, 20:41

Înainte de a pleca, Duckadam a primit palincă, icoane, dar şi o pereche de opinci, un localnic explicînd că "fotbalul a pornit de la opincă". _________ >>>>>>>>>)))))))))))))))))))))))))))))))))))) ca tas tro fal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu doar ca a pornit de la opinca, la noi a ramas chiar la acest stadiu !..)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează