FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO E oficial » Nici cu Gigi, nici cu Reghe! Așa cum GSP a anunțat ieri, Lukasz Szukala a semnat în urmă cu cîteva minute

Articol de - Publicat joi, 20 august 2015 16:17

Lukasz Szukala nu a stat nici 24 de ore fără echipă! GSP.ro a aflat că fundaşul central de 31 de ani a bătut palma deja cu noul club, după ce şi-a reziliat amiabil contractul cu Al Ittihad, şi-ţi oferă în premieră detalii financiare ale acordului.

16:00

UPDATE: Actele au fost semnate astăzi, iar Szukala a fost deja prezentat oficial la Osmanlispor.


Știre inițială:

Nu este vorba nici despre Steaua, nici despre Litex. Cele două cluburi au fost surclasate financiar de turcii de la Osmanlispor, echipă din prima ligă la care evoluează şi Gabi Torje.

Szukala va primi o primă de instalare consistentă, va semna pe 3 sezoane, iar salariul lui anual va fi de 500.000 de euro.

Anamaria Prodan a fost cea care a intermediat transferul, agentul de jucători ajungînd din această seară în Turcia.

Clubul otoman e cotat la 31 de milioane de euro pe transfermarkt.de şi a debutat în noul campionat cu un egal acasă, 1-1 cu Kayserispor. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
betman99
betman99  •  20 August 2015, 17:29
Postat de alexbibirica1 pe 19 August 2015, 20:31

bigi gecali este cel mai mincinos din romania.

Inca o *** ( la cap ) careia i s-a prabusit universul existential... :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

i_balan
i_balan  •  20 August 2015, 17:07
Postat de sibelius pe 20 August 2015, 16:47

500.000/an+ prima de instalare+ contractul(si posibil despagubirile de la arabi) iti lasa impresia ca e un impresar prost? Szkuala se retrage peste cativa ani. Ultimele doua contracte i-au rezolvat problemele financiare.

Corect!

benaflek
benaflek  •  20 August 2015, 17:03

*** aia l a deturnat ca el venea la steaua

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează