FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO » E OFICIAL! Unul dintre cei mai buni dinamoviști din sezonul trecut a semnat cu noua echipă: "Sunt extrem de bucuros"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 22:04

Claude Dielna, fundașul de 29 de ani adus în iarnă de Dinamo sub formă de împrumut, a semnat cu gruparea New England Revolution și va evolua în MLS.

 Dielna a publicat mai multe imagini de la conferința de prezentare pe contul oficial de Instagram, alături de mesajele "dacă nu era încă oficial, acum este: un nou capitol, un nou început" și "sunt extrem de bucuros să mă alătur celor de la New England Revolution. Mulțumesc pentru încredere și pentru mesajele de susținere". 

Dielna a fost împrumutat de Dinamo de la Sheffield Wednesday pentru jumătate de sezon, dar Ionuț Negoiță nu și-a permis un transfer definitiv din cauza salariului mare cerut de fundașul francez.

Dielna a jucat 10 meciuri pentru Dinamo în sezonul trecut și a fost unul dintre oamenii de bază ai "câinilor" odată cu venirea lui Cosmin Contra pe banca tehnică.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
alexpescaru
alexpescaru  •  29 Iulie 2017, 12:44
Postat de stoichkov8 pe 29 Iulie 2017, 05:13

"hand up" taxe. Un romano american mai prost decit asta n.am vazut. Nici Engleza nu stie tipul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola2_8
saviola2_8  •  29 Iulie 2017, 08:11
Postat de titiduru22 pe 29 Iulie 2017, 00:28

Sunt de 25 de ani aici si tot n-am reusit sa urmaresc un meci din MLS cap coada ,vorba americanului ,e painful . Unul dintre cele mai slabe campionate posibile . Si unde mai pui ca nici salarii mare nu se platesc .

nu sunt de acord! nu e atat de slab pe cat incerci tu sa il faci sa para! nu e nici puternica dar iti recomand sa vizionezi un meci de liga 1, de exemplu concordia chiajna poli iasi de ieri, si pe urma mai vorbim:) on topic: Dielna asta nu e mare pierdere, e drept era bunicel pt caini, dar nu il vad mare scula de jucator. in orice caz mai bun ca larie al nostru este sigur:))

bakunin
bakunin  •  29 Iulie 2017, 05:40
Postat de stoichkov8 pe 29 Iulie 2017, 05:24

stupido. clasamentul e ptr gigisti ca tine. "hand up" mai si te lauzi... Americanul PLI

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează