FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Efectul Neubert » Cum şi-a pus amprenta neamţul asupra jucătorilor Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 ianuarie 2014 22:32

O dată cu venirea la Steaua, jucătorii capătă un fizic de invidiat şi asta datorită antrenamentelor dure la care sînt supuşi în fiecare zi de către preparatorul fizic neamţ, Thomas Neubert.

602526-lato.jpg
Latovlevici şi Hulk

Prima schimbare s-a văzut la Iasmin Latovlevici, cel care la Timişoara nu a impresionat printr-un fizic impunător, iar astăzi are unul dintre cele mai lucrate corpuri dintre stelişti. Lato spune că pe lîngă antrenamentele cu Neubert face cîte 1.000 de abdomene pe zi!

602527-rapa.jpg
Noul Rîpă
A doua modificare îl are în prim-plan pe Cornel Rîpă. După un an la Steaua cu antrenamentele lui Thomas, fundaşul de 24 de ani a acumulat o masă musculară impresionantă.

602528-gardos.jpg
"Phelps, romanian version"
Cea de-a treia transformare îl are ca protagonist pe Florin Gardoş. Fundaşul s-a fotografiat vineri în postura lui Michael Phelps la piscina hotelului, arătîndu-şi "pătrăţelele" de pe abdomen.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
putregaiu
putregaiu  •  21 Ianuarie 2014, 17:41

Tare Neubert asta... Deci in pozele de la antrenamente se chinuie aia cu niste corzi sau cu haltere de 25!!! kile dar peste noapte au trupuri de culturisti. Ba sigur nu e vorba de jonglerii cu substante... sigur. E evident de ce n-a jucat nici Rapa pana acuma. A avut nevoie de o perioada pe pastilute. Sa vezi ca de-acum va fi om de baza

alexandru_p
alexandru_p  •  21 Ianuarie 2014, 12:12
Postat de bivumu pe 20 Ianuarie 2014, 10:58

Steroizi mascati in vitamine ? Tu meriti un Nobel, alchimistule ! Steroizii se gasesc in natura atat in plante cat si la animale, citeste despre hormoni. Hormoni sintetici sunt cei anabolizanti si androgeni. Daca tu ii maschezi, te-aui scos !

daca erau steroizi, aia ieseau cel mai repede la teste anti-dopping. da ce sa stie el?! :)

radianu
radianu  •  20 Ianuarie 2014, 17:18

Eu cred ca neamtul exagereaza putin! Sunt totusi jucatori de fotbal nu luptatori sau halterofili!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează