FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO EXCLUSIV » Allez les bleus! GSP a aflat cum va arăta echipamentul FCSB în sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 09:00

Gazeta a aflat cum va arăta echipamentul de deplasare varianta 2018. Tricourile sunt inspirate după cele ale Barcelonei, dar adaptate de Nike special pentru FCSB.

Tricourile de rezervă ale steliștilor se schimbă la începutul noului sezon. Nu vor mai fi albe, ci albastre! Noul echipament a ajuns deja în România și va fi dezvăluit la primul meci oficial al sezonului, programat în weekend-ul 21-22 iulie.

Tricourile au fost alese încă de acum șase luni, când oficialii vicecampioanei au purtat discuții cu reprezentanții Nike în România. "Au fost alese două modele de albastru deschis. Echipamentul principal va rămâne cel roșu în dungi", spun surse din cadrul clubului.

Noul tricou pe care Budescu și compania îl vor purta elimină transpirația de la nivelul corpului și o scoate în exteriorul tricoului, unde se evaporă cu rapiditate. Acest lucru le permite jucătorilor să evolueze la potențialul lor maxim.

Perforațiile realizate cu tehnologie laser și panourile de mesh ajută la creșterea performanțelor sportive ale jucătorilor prin îmbunătățirea circulației aerului în jurul bustului atleților și reglarea temperaturii corporale. Kitul este completat de un șort cel mai probabil de culoare roșie și de două seturi de jambiere realizate în culorile tradiționale ale echipei, roșu și albastru, dar și cu nuanțe de galben.

Steliștii n-au mai jucat în tricouri albastre din sezonul 2005-2006, atunci când, conduși de Cosmin Olăroiu, au ajuns până în semifinalele Cupei UEFA, fiind eliminați de Middlesbrough după un meci de coșmar.

500 €e amenda pe care jucătorii trebuie să o plătească dacă dau spectatorilor tricoul la finalul meciurilor pe care le dispută

10
echipe de la Campionatul Mondial poartă echipament Nike, firmă cu care colaborează și FCSB

ISTORIE / Steaua cu Adidas, Becali cu Nike

Începând din 1976, Steaua a semnat un parteneriat cu firma Adidas, care a oferit echipamentul de joc timp de 26 de ani consecutivi. Pe 1 iunie 2002, în ultima etapă a campionatului 2001-2002, în meciul Astra - Steaua 1-1, Steaua evolua pentru ultima dată într-un echipament Adidas. Din 2002-2003 s-a semnat un contract cu Nike, care e în vigoare şi azi. Practic, cum Becali a devenit patron la FCSB în ianuarie 2003, echipa a fost îmbrăcată doar de firma de echipament americană cât timp el a condus clubul.

CONTRACTE / Joma are supremația în L1

Dacă pe vremuri Nike și Adidas aveau cea mai mare expunere în prima divizie, acum situația s-a schimbat radical. Contract cu Nike au Viitorul și FCSB, iar cu Adidas are Sepsi, în timp ce Dinamo a renunțat la Nike pentru Macron. În acest moment, principalul partener tehnic din L1 e Joma. Firma are contracte cu 5 formații: Astra, CFR Cluj, U Craiova, Gaz Metan și Poli Iași. Voluntari are echipament de la Puma, FC Botoșani de la Errea, Chiajna de la Lotto, Hermannstadt de la Andu, iar cei de la Călărași de la Acerbis.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (96)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Iunie 2018, 10:57
Postat de haideusicfr pe 23 Iunie 2018, 14:28

Viitorul e sponsorizata de ..Holsten.

Am inteles ca Viitorul se imbraca de la Golden Brau! sticle in loc de jampiere, borcane de iaurt in picioare pe post de bocanci, borcane de 800 pe post de tricou si dopuri de pluta scobite pe interior pe post de chiloti.... :D

113057495799230
Dorin Dorin  •  24 Iunie 2018, 00:10

sunt tricouri special facute pentru salvarea de la retrogradare !

juliusmad
juliusmad  •  23 Iunie 2018, 15:57
Postat de hitman222 pe 23 Iunie 2018, 12:43

sTEAUA IN CAPUL TAU PROST....fcsb pentru cei rezonabili.

interesant e ca cesea a ramas la espadrile. clona nu merita mai mult :))

Vezi toate comentariile (96)
Comentează