FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

FOTO EXCLUSIV Haos la Iași după eșecul lamentabil al FCSB-ului! Steliștii au spart ușa vestiarului

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2018 23:01

Nervii celor de la FCSB au cedat la finalul meciului pierdut la Iași, scor 0-1, rezultat care ține echipa lui Dică pe locul 2, în urma celor de la CFR Cluj, cu două etape înainte de final. 

Cineva din delegația roș-albaștrilor a rupt ușa de la vestiarul oaspeților, de vină fiind probabil rezultatul. 

Nu e prima dată când FCSB aduce pagube echipei organizatoare. Și la Giurgiu, jucătorii FCSB-ului au găurit ușa de la vestiar, iar la Voluntari, Denis Alibec a dat și el cu piciorul într-o ușa în drumul spre cabine. 

vestiar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  08 Mai 2018, 14:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

icostin66
icostin66  •  08 Mai 2018, 11:13

Chiar nu stiu daca mai este ceva de comentat... Ce te poti astepta de la o turma pastorita de niste puscariasi?! Simulari jenante, zero fotbal... P.S. Se pare ca este ''opera'' dilimanului care raspunde la numele de Alibec... In orice caz, comportamentul huliganic ar trebui pedepsit. In Codul Penal se stipuleaza:...''Art. 251 Distrugerea (1) Distrugerea, degradarea sau aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun apartinand altuia ori impiedicarea luarii masurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum si inlaturarea masurilor luate, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.''... Atat am avut de spus...

676816162445517
Emanuel Tiharau  •  08 Mai 2018, 09:49

Ce pretentii sa aveti de la niste golani derbedei condusi de niste puscariasi. Asta e adevarata fata a stelistilor, de la infiintare de catre comunisti si pana acum. O adunatura suburban de golani. Sa castige campionatul cand le-oi zice eu; la sfantul asteapta.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează