FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCM TG. MUREŞ 1-1

FOTO EXCLUSIV La "oficială", ca în junglă » Heleşteanu lovit în tribună de preparatorul Rapidului :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 02:40

Fotoreporterul Gazetei, Alex Nicodim, a reuşit să surprindă imagini incredibile din tribuna oficială a arenei din Giuleşti în timpul partidei Rapid - FCM Tg. Mureş (1-1).

Eliminaţi de arbitrul Robert Dumitru, Răzvan Lucescu, preparatorul fizic rapidist Diego Longo şi directorul executiv al ardelenilor, Anton Heleşteanu, au trebuit să vadă împreună finalul meciului din tribună.

Sub privirile impasibile ale antrenorului rapidist şi a doi agenţi ai firmei de securitate, italianul Longo s-a furişat în spatele lui Heleşteanu şi i-a aplicat acestuia o lovitură cu pumnul în ceafă.

Cei de la Rapid spun că  au fost provocaţi. "Am aflat abia după meci că Heleşteanu a făcut un gest urît în direcţia băncii noastre de rezerve, spunînd că 'naşul vostru v-a mai luat un titlu'. Îmi doresc ca Tg. Mureş să retrogradeze, după această declaraţie a lui Toni", a comentat preşedintele rapidist Constantin Zotta la Fanatik Show de pe DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
statham_j
statham_j  •  07 Mai 2012, 17:00
Postat de sarcaup pe 07 Mai 2012, 16:35

de ce nu se comnteaza gresilile de arbitraj din timpul meciului.....toate privirile shi comentariile s-au facut pe aceasta tema...sa se bucure helesteanu ca s-a ales doar cu atata...daca era giulestiul plin facea un dus la chelie .......

greselile de arbitraj.....da, Deac trebuia eliminat mult mai devreme, hentul ala la care ati cerut penalty??? sunteti de coma, hentul l-a facut Herea,,,,care greseli?

sarcaup
sarcaup  •  07 Mai 2012, 16:35

de ce nu se comnteaza gresilile de arbitraj din timpul meciului.....toate privirile shi comentariile s-au facut pe aceasta tema...sa se bucure helesteanu ca s-a ales doar cu atata...daca era giulestiul plin facea un dus la chelie .......

gabonne1982
gabonne1982  •  07 Mai 2012, 14:01
Postat de mike71 pe 07 Mai 2012, 12:56

"Singuri impotriva tuturor"? Hmm.., va meritati soarta! Incepand de la conducere si pana la ultimul om, asa cum sunteti toti, va aratati tot mai des autocompatimirea, analfabetismul, mediocritatea, neputinta si rudimentarismul comportamental , atat de tipice in "Giulesti". A fost ori este de vina Helesteanu sau altcineva pt. toate astea? Sau ca n-ati batut FCM-ul? Astia sunteti si asa o sa ramaneti!

esti varza prietene.Acest preparator fizic nu este roman ...asa ca "analfabetismul,mediocritatea,rudimentarismul comportamental,atat de tipice in Giulesti" nu-si au rostul.Cu ce sunt de vina fanii Rapidului ca un rahat de italian face un asemenea gest ?!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează