FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-0

FOTO Fan de lux la meciul Dinamo - CFR » Elena Udrea și-a susținut echipa favorită

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 10:36

Dinamo s-a impus în fața celor de la CFR Cluj, 2-0, după un meci controlat de echipa lui Cosmin Contra, care a obținut prima victorie în play-off.

În tribunele Arenei Naționale a fost prezentă și Elena Udrea, fostul ministru al Turismului. Aceasta a plecat de la meci cu fularul lui Dinamo la gât și a dezvăluit că susține echipa alb-roșie.

"M-am obișnuit să vin la meciurile lui Dinamo. Încet-încet m-am transformat într-o susținătoare a echipei. De domnul Contra îmi amintesc de pe vremea când juca fotbal. Le urez succes oricum", a spus Udrea la ProTV.

1

2556
FOTO: ProTV

În prezent, Udrea așteaptă decizia finală în dosarul "Gala Bute", după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare de completul de 3 judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  07 Aprilie 2017, 12:18

Pe Elena Udrea o asteptam la fiecare meci si sa sustina dorinta suporterilor si sa ne ajute sa se construiasca un stadion fara pista in stefan cel mare. Pup!

widoqq
widoqq  •  06 Aprilie 2017, 16:37

Se pune bine cu gardienii!

467991146719096
Costel Rosoiu  •  06 Aprilie 2017, 13:27

Cite probleme are cu justitia,pentru faptul ca este fan DINAMO,ARE O BILA ALBA DE LA SUSTINATORI.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează