FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ

FOTO Fanii la fotbal, ultraşii la baschet! » Microbiștii s-au împărțit între meciurile Stelei

Un singur inel a fost populat pe Arena Națională +8   FOTO
Un singur inel a fost populat pe Arena Națională

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2015 00:00

Ziua de ieri a programat două meciuri între Steaua şi Tg. Mureş. Primul, la baschet, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă, al doilea la fotbal, pe Arena Naţională, de la 21:30.

De la intrarea în Polivalentă aveai senzaţia că ai ajuns în mijlocul unui vacarm. Peste 300 de suporteri ai Stelei, cei din Peluza Sud, erau la datorie.

N-au lipsit la nici un meci în ultimele luni. Sînt prezenţi cu steaguri, cu tobe şi cu fulare şi cîntă de la primul fluier. Şi chiar dacă partida începuse de cîteva minute bune, la intrare încă erau cozi.

Ultraşii au atacat pe toată lumea: l-au înjurat pe Becali şi au scandat mesaje rasiste împotriva maghiarilor. În tribune a apărut și premierul Victor Ponta, care a stat mai retras alături de preşedintele Clubului Sportiv Steaua, George Boroi.

Chiar şi susţinuţi, baschetbaliştii stelişti n-au reuşit să se impună în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale, pierzînd 87-93.

20.000 de fani pe stadion

Situaţia a stat cu totul altfel pe Arena Naţională! Ultraşii din cele două facţiuni ale galeriei nu au fost prezenţi, locurile lor în cele două peluze fiind luate de simpli suporteri ai echipei din Ghencea. Aceștia au cîntat însă mai abitir ca niciodată.

Nici nu începuse partida cu ASA, că cei mai bine de 20.000 de fani au început să cînte ca în vremurile bune şi să strige numele fiecărui jucător în parte. La 21:29 marea roş-albastră a "explodat", o dată cu ieşirea celor două echipe pe teren.

"Steaua Bucureşti, Steaua Bucureşti" s-a auzit din piepturile steliştilor. Fanii de rînd au început să învețe să facă show. Chiar şi fără ultraşi, Steaua trăieşte!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
rjka
rjka  •  30 Aprilie 2015, 20:37

Au fost ca 15 000 cica asa scrie in ziar 80% au fost fani lui gigi si 20% fani lu steaua fara nume care este pe persona fizica cantati ma voi si lasati peluzele in pace daca nu vor sa vina sutineti voi echipa lui gigica fcsb

rjka
rjka  •  30 Aprilie 2015, 20:31

rjka
rjka  •  30 Aprilie 2015, 20:30

Vezi toate comentariile (10)
Comentează