FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETROLUL - SIBIU 4-1

FOTO Faza zilei în Liga 1: s-a întors cu spatele la penalty şi a văzut galben

Dănălache s-a întors cu spatele la Oprița în momentul executării penaltyului. (Captură DigiSport)
Dănălache s-a întors cu spatele la Oprița în momentul executării penaltyului. (Captură DigiSport)

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2011 20:17

Deciziile centralului Andrei Chivulete i-au scos din sărite pe sibienii lui Pelici, care au vrut chiar să iasă de pe teren în finalul meciului cu Petrolul.

Totul a pornit de la un penalty acordat în minutul 90+2, al doilea împotriva echipei. Ca să nu fie totuşi depunctaţi, jucătorii au ales o altă cale de a protesta. Portarul Voinţei, Remus Dănălache, s-a întors cu spatele în momentul cînd Opriţa a executat lovitura de pedeapsă (foto). În acest timp, jucătorii Voinţei Sibiu au plecat spre mijlocul terenului şi nici unul n-a rămas în apropierea careului în cazul în care opriţa ar fi ţintit bara şi mingea ar fi revenit în teren.

Deranjat de gestul goalkeeperului, centralul i-a acordat galben şi a dictat repetarea penaltyului. Nici a doua oară Dănălache nu a încercat să apere. El a rămas pe linia porţii şi nu a schiţat nici un gest că ar încerca să oprească golul.

Dacă portarul se întorcea cu spatele înainte ca arbitrul Chivulete să fluiere executarea loviturei de pedeapsă, atunci decizia de repetare a penalty-ului era justificată. În condiţiile în care Chivulete a dat ok-ul pentru executarea loviturii iar portarul s-a întors cu spatele ulterior, decizia justă era cartonaş galben pentru nesportivitate, dar fără repetarea penalty-ului.

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (89)
astristul
astristul  •  18 Octombrie 2011, 16:21

si apropo, Danalache merita tot respectul pentru acea faza cand s-a intors cu spatele la penalty-ul executat de "capriţa"

astristul
astristul  •  18 Octombrie 2011, 16:17

sa bag poola-n petrolu' auzi vorba la rachita dupa meicul de la U cluj:"daca nu ne lasa arbitrii sa jucam, retragem echipa din campionat" - nu i-a convenit ca ar fi fost "furat" de "fluieras" acelasi rachita dupa meicul de la cfr cluj, cand ardelenilor nu li s-a acordat un 11 metri mai clar decat cel primit de retarzi:"nu ma pricep la arbitraj, nu pot sa comentez" - Sa moara ma-ta ca nu a fost ala penalty bai rachita? nu mai zic de declaratiile lui dupa meciul cu Vointa Sibiu. Abia astept sa ii scoata astra din cupa si sa ii bata si in campionat, sa ii puna cu botu' pe labe pe javre. ce-o sa mai zica atunci nea rachita? sau haita aia de galer

icesoul
icesoul  •  18 Octombrie 2011, 15:35

bravo Dănălache!! aceasta trebuie sa fie atitudinea in fata un gunoi!!pacat ca nu ti-a dat rosu la faza asta,sa fi intrat in istorie cu totul..chivulete..asa tata asa fiu!! de la inceputul campionatului nu a existat etapa in care sa nu se discute despre arbitraj si despre erori stupide si/sau intentionate fara arbitri straini nu vom avea un campionat corect niciodata!!

Vezi toate comentariile (89)
Comentează