FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI

FOTO » Florentin Petre şi-a revăzut foştii camarazi de la Terek

Articol de , - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 18:39

Mijlocaşul celor de la Victoria Brăneşti, Florentin Petre, joacă acum împotriva fostei sale echipe, Terek Groznîi, "Piticul" dînd piept cu formaţia antrenată de marele Ruud Gullit. "Este un meci special pentru mine, nu pot să uit că am mîncat o pîine bună în Rusia, la Terek, şi, cum sînt sentimental, o să însemne ceva să mă duelez cu foştii  mei colegi", a declarat micuţul fotbalist.

Înainte de meci, Petre nu s-a putut abţine şi s-a dus să se salute cu foştii coechipieri. Imaginile foto nu pot reda cu acurateţe bucuria grupului atunci cînd românul a ajuns lîngă banca de rezerve a ruşilor. Chiote, cîţiva l-au strîns ori ridicat în braţe pe Florentin, îmbrăţişări şi pupături. "Ai grijă cum joci cu noi!", i s-a transmis lui Petre, iar românul a răspuns în rusă: "O să fie vai de voi!". În drumul spre antrenamentul dinaintea partidei al ilfovenilor, mijlocaşul s-a salutat şi cu ceilalţi foşti colegi care erau deja la pregătiri şi şi-au făcut semne războinice, în0 glumă, unii altora.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează