FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

FOTO Fotbal, shooting, fotbal » Alex Ioniță impresionează momentan doar în ședințele foto

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2020 18:06

Alex Ioniță II revine pe teren, a rezolvat actele cu giurgiuvenii aseară, după ce Andone îl dăduse dispărut. Fotbalistul impresionează, momentan, în ședințele foto.

Alexandru Ioniță II a fost dat dispărut de Bogdan Andone după doar un singur antrenament cu Astra! Dar enigma pe care a avut-o tehnicianul în prima parte a zilei s-a rezolvat spre seară. Mijlocașul de 25 de ani a ajuns la un acord cu "sitarii", a semnat până în iunie 2021.

Conform Fanatik, Astra va avea posibilitatea de a-l răscumpăra pe jucător de la CFR Cluj până în aprilie 2021 pentru suma de un milion de euro, până atunci dorindu-se rebranduirea unui fotbalist disputat pe piața internă în urmă cu doi ani.

Antrenamente cu pauze mari

"Îl știam pe Ioniță de la Rapid, a debutat acolo când eram cu Șumi în Giulești. E un fotbalist de calitate, care ne-ar ajuta mult. Eu sper să fie cât mai curând alături de noi. El a avut o hârtie pentru 24 de ore ca să se antreneze cu noi. A fost în acea zi la antrenament, dar lucrurile nu s-au rezolvat în data respectivă. Din ziua aceea nu l-am mai văzut. Am înţeles că a făcut o săptămână de pauză în Bucureşti, după perioada de pregătire de la Craiova, a stat o săptămână fără antrenament, a făcut o zi cu noi, iar de trei zile nu l-am văzut", a precizat ieri la prânz Bogdan Andone.

 Dă bine în poze

Spre seară, s-a rezolvat situația jucătorului, care a fost și în atenția Rapidului. Alex a jucat în ediția de toamnă în tricoul Craiovei, însă nu i-a impresionat nici pe Victor Pițurcă, nici pe Corneliu Papură, nici pe Mihai Rotaru, ca să continue. Jucătorul a vrut să revină la Astra, pentru a fi la nivel de play-off, Rapidul rămâne la stadiul iubirii eterne. Până să recupereze cu antrenamentele, Alex a fost la fotograf! În timp ce posibilul său viitor antrenor l-a dat dispărut, Ioniță II a postat fotografii în social media cu el și cu jumătatea sa, Adriana Cerasela, care trebuie să nască un băiețel cât de curând. Fotbalistul și soția sa au fost actorii unei sesiuni foto, după care s-au expus pe adresele personale de Instagram.

+5 FOTO

1gol și un assist a reușit în 11 partide în ediția de toamnă pentru Craiova

39de minute pe meci a jucat în medie Alex pentru trupa din Bănie

112meciuri a bifat Ioniță II la Astra, marcând de 22 de ori și având alte 12 assist-uri

Cifrele s-au dus tot mai jos

Ioniță II a jucat pentru Astra între 2014 și 2017, fiind componentul echipei ce-a câștigat titlul în 2016 cu Marius Șumudică, "principal", și Bogdan Andone, secund. Giurgiuvenii l-au luat de la Rapid pentru jumătate de milion de euro, apoi l-au vândut la CFR Cluj pentru o sumă dublă. În Gruia, a bifat 3 goluri și două pase decisive, în 40 de meciuri, după care a fost cedat la U Craiova. Doar că nici acolo nu s-a impus. Și cota mijlocașului s-a diminuat drastic: pe transfermarkt era evaluat la 1,5 milioane de euro când a făcut obiectul transferului la CFR Cluj, în ianuarie 2018, acum e cotat la 450.000 de euro.

Budi, pe termen lung

Bogdan Andone a confirmat Gazeta de ieri, Constantin Budescu va absenta din echipa giurgiuveană pe termen lung. Budi a fost indisponibil și la meciul cu Dinamo (0-2), va rata și partida de diseară, ar putea rata și celelalte două runde din sezonul regulat, cel puțin. I-au recidivat niște probleme la genunchi, mai vechi, din Arabia Saudită. "A făcut un RMN, nu s-a văzut mare lucru, el zice în continuare că simte acolo durere, vedem. Vrea să îşi facă o plasmă să grăbească puţin timpul de recuperare, vedem zilele următoare. E clar că în timpul apropiat nu va fi cu noi", a spus Andone.

Probleme la Astra: lui Budescu i-a recidivat accidentarea! Când poate reveni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
deusdat
deusdat  •  07 Februarie 2020, 20:57

Adică de la Craiova CFR cerea 500.000 pentru transfer definitiv la vară, iar de la Astra vrea 1 milion în 2021?? Mai verifică, GSP. Măcar dintr-o singură sursă :)

adriann_
adriann_  •  07 Februarie 2020, 20:05

Eu ma intreb de ce s-ar poza cineva cu fatuca aia careia ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

826978110754508
Sirbu Cristea  •  07 Februarie 2020, 19:56

cine se aseamana se aduna;asa se explica faptul ca nu mai sunt spectatori pe stadion;cei ce cumpara bilet ar dori sa vada spectacol ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează