FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Frig și ploaie și-n Belek! Vremea nu ține cu Steaua: Reghe nu și-a scos jucătorii din hotel

Gnohere și Alibec au de tras din greu pentru a intra în ritmul noilor colegi // Foto steauafc.com +3   FOTO
Gnohere și Alibec au de tras din greu pentru a intra în ritmul noilor colegi // Foto steauafc.com

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 00:00

Vremea nu ține nici cu Steaua, aflată în Turcia. Ieri dimineață, elevii lui Reghe nu au putut ieși din hotel pentru a se antrena pe iarbă, așa cum își doreau.

O furtună puternică în Belek și o ploaie rece au dat peste cap programul stabilit de către Laurențiu Reghecampf. Din cauza condițiilor atmoferice nefavorabile, steliștii s-au pregătit în sala de forță a stabilimentului de 5 stele din Turcia, alături de secundul Toni Petrea.

Jucătorii au avut parte de o sesiune de spinning, totul într-un program special, cu schimbări de ritm pe muzică și jocuri de lumini. Fotbaliștii s-au distrat pe cinste și au filmat momentul, iar imaginile video au ajuns pe rețelele de socializare.

Pe lângă ședința de mers pe bicicleta medicinală, roș-albaștrii au mai avut parte de o sesiune de alergări în apă. Primii care au intrat în bazin au fost Alibec și Gnohere, alături de Achim și Pintilii. Piscina este recomandată și folosită de cei care fac recuperare specială sau care vin după operații la picior.

La rândul său, Wilfried Moke a postat pe contul de Instargram o fotografie în care i se făceau anumite tratamente speciale la gleznă. În camera de recuperare mai erau Niță, care făcea un tratament la spate, dar și Gnohere, care avea piciorul băgat într-un "sac" special cu vibrații.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
onduku
onduku  •  11 Ianuarie 2017, 12:18

Blatist, Ottobraun si Ortega, toate clonele lui Moflea Magheru debilul de la Timisoara.

onduku
onduku  •  11 Ianuarie 2017, 12:17

Acest Ghonore este o forta a naturii. :)

ortega
ortega  •  11 Ianuarie 2017, 10:10

Ce mecle au staristii ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează