FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Gardoş se antrenează normal, Răduţ, Matei şi Brandan, separat. Geraldo, spectator de lux, cu un nou look

Antrenament Steaua 27 iunie 2011 +26   FOTO
Antrenament Steaua 27 iunie 2011

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 13:55

La antrenamentul de astăzi al Stelei a participat şi Geraldo Alves, fotbalistul care s-a accidentat imediat după ce a intrat pe teren, în amicalul cîştigat de roş-albaştri în faţa formaţiei Zestafoni, scor 1-0.

Fundaşul central al formaţiei lui Ronny Levy a privit de pe margine şedinţa de pregătire a colegilor săi, afişând un nou look: s-a tuns zero. Geraldo va face astăzi un RMN pentru a afla exact dimensiunea rupturii suferite, însă estimarea rămîne aceeaşi: mai devreme de 20 iulie, apărătorul nu se va antrena normal.

Alves a suferit o ruptură musculară la coapsă, iar perioada în care va lipsi de la antrenamente este de aproximativ 5 săptămîni! Brazilianul va pierde astfel startul campionatului, programat pe 22 iulie. În mod normal el va lipsi cel puţin la primele două etape, dar are şanse să revină la pregătiri pentru etapa a 3-a, amînată de Ligă pentru jocul amical cu Argentina.

Florin Gardoş s-a antrenat cot la cot cu restul lotului, recuperîndu-se după uşoara entorsă la gleznă  pe care a suferit-o, în timp ce Răduţ, Matei şi Brandan s-au pregătit separat.

Vezi mai jos imagini de la antrenamentul de astăzi al Stelei, de la Bad Gastein ( Austria)!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
aethist
aethist  •  27 Iunie 2011, 16:45

Frumos articol :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează