LIGA 1  ·  STEAUA

FOTO Gardoş se antrenează normal, Răduţ, Matei şi Brandan, separat. Geraldo, spectator de lux, cu un nou look

Antrenament Steaua 27 iunie 2011 +27 FOTO
Antrenament Steaua 27 iunie 2011

Luni, 27 Iunie 2011

La antrenamentul de astăzi al Stelei a participat şi Geraldo Alves, fotbalistul care s-a accidentat imediat după ce a intrat pe teren, în amicalul cîştigat de roş-albaştri în faţa formaţiei Zestafoni, scor 1-0.

Fundaşul central al formaţiei lui Ronny Levy a privit de pe margine şedinţa de pregătire a colegilor săi, afişând un nou look: s-a tuns zero. Geraldo va face astăzi un RMN pentru a afla exact dimensiunea rupturii suferite, însă estimarea rămîne aceeaşi: mai devreme de 20 iulie, apărătorul nu se va antrena normal.

Alves a suferit o ruptură musculară la coapsă, iar perioada în care va lipsi de la antrenamente este de aproximativ 5 săptămîni! Brazilianul va pierde astfel startul campionatului, programat pe 22 iulie. În mod normal el va lipsi cel puţin la primele două etape, dar are şanse să revină la pregătiri pentru etapa a 3-a, amînată de Ligă pentru jocul amical cu Argentina.

Florin Gardoş s-a antrenat cot la cot cu restul lotului, recuperîndu-se după uşoara entorsă la gleznă  pe care a suferit-o, în timp ce Răduţ, Matei şi Brandan s-au pregătit separat.

Vezi mai jos imagini de la antrenamentul de astăzi al Stelei, de la Bad Gastein ( Austria)!Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (1)

aethist  •  27 Iunie 2011, 16:45

Frumos articol :D

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1