FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

FOTO Gest incredibil al lui Șumudică, după ce Alibec a înscris contra Astrei

Foto: Capturi TV Dolce Sport +3   FOTO
Foto: Capturi TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 20:54

Astra s-a văzut condusă în primele 10 minute ale duelului cu FCSB de pe Arena Națională, iar Marius Șumudică a recurs la un gest inedit pentru a-și motiva fotbaliștii.  

Înainte de repunerea de la centru, tehnicianul campioanei en-titre și-a chemat jucătorii la marginea terenului, în stilul time-out-ului de la handbal, și le-a arătat pumnul, probabil în încercarea de a-i îmbărbăta. 

 
*Foto: Captură TV Dolce Sport

Geraldo a comis penalty în minutul 8 al partidei cu FCSB, după ce l-a trântit la pământ pe Momcilovici (detalii AICI), iar Denis Alibec a marcat de la 11 metri. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
lukasoil17
lukasoil17  •  07 Aprilie 2017, 08:38

Indicațiile au fost clare....sa intre la rupere...cam atata stie ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Aprilie 2017, 23:45

UITATI VA LA ASTA CAT SUFERA,MAI AVEA PUTIN SI PLANGEA,UN OM ***,CE NOAPTE MAGICA,DOAR CA E PREA FRUSTRAT,ACEST PARIOR NINEL,MA SIMT BINE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1113926561959851
Ionut Ernuteanu  •  06 Aprilie 2017, 21:33

...'stucane'?! ,feeling-ul tau de investigator lasa de dorit in seara asta, ne-ai dezamagit! Sa nu remarci comportamentul acestui circar de antrenor instigand la violenta proprii jucatori...sumudica cuuu...atitudine mica! Dezamagitor,dle antrenor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează