FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Gest superb al lui Helmuth Duckadam » L-a răsplătit pe Donald Tusk cu un cadou greu de uitat

Cadoul făcut de Helmuth Duckadam lui Donald Tusk // FOTO: TV Telekom Sport
Cadoul făcut de Helmuth Duckadam lui Donald Tusk // FOTO: TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 12:52

Helmuth Duckadam, 59 de ani, a rămas impresionat de gestul lui Donald Tusk, 62 de ani, președintele Consiliului European, care a făcut referire la "Eroul de la Sevilla" în speech-ul memorabil ținut acum două zile la Ateneul Român. 

Astfel, fotbalistul legendar al Stelei i-a făcut cadou lui Donald Tusk o pereche de mănuși cu autograful său, dar și două sticle de pălincă din producția proprie, la inițiativa postului TV Telekom Sport.

Donald Tusk a avut un discurs memorabil

Joi, la București, într-o gală găzduită de Ateneul Român, a avut loc ceremonia prin care România a preluat președinția Consiliului Uniunii Europene. Polonezul Donald Tusk, actualul președinte al Consiliului European, a susținut un discurs memorabil

Donald Tusk a vorbit în limba română, iar în speech-ul său a făcut referire la mari sportivi ai României, Simona Halep, Helmuth Duckadam și Nadia Comăneci: ”Aş vrea să fac un apel la români să apere. Vreau să apere în România fundamentele civilizaţiei noastre politice, libertatea, integritatea, respectarea adevărului în viaţa publică, statul de drept şi Constituţia, să le apere cu aceeaşi hotărâre cu care Helmuth Duckadam a apărat acele patru penalty-uri la Sevilla în finala Cupei Campionilor” a spus Donald Tusk.

Citește și: Tolontan despre ”Tusk, Duckadam și cei care n-au cedat! Lecția de democrație a unei zile de mai 1986, când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  19 Ianuarie 2019, 21:08
Postat de larisa_i pe 12 Ianuarie 2019, 21:07

bine ca nu ne pregatim ds 30 de ani sa jucam si noi o data in UCL, ca voi. Cat despre sansele voastre la campionat anul asta....sunt la fel de mari ca a juca in UCL sau a trece de Neijmegen.

Care ,,voi,, care ,,sansele voastre,,? Sunt confundat cu cineva?

reddogsv
reddogsv  •  12 Ianuarie 2019, 22:08

Vad doar 1di0tzi pe aici....Ciuma e de mai multe feluri dar pe cea mai acuta adica cea portocalie....prea putini. Gestul lui Duckadam e de admirat chiar si fara autograf pt ca oricum acum nu valoreaza nimic, insa niste urda de Pipera nu i-a dat?

larisa_i
larisa_i  •  12 Ianuarie 2019, 21:09
Postat de Ioan Bratu pe 12 Ianuarie 2019, 19:01

Donald Tusk prin referirea la Dukadam a vrut sa arate ca daca ne trebuie baze sportive sa venim cu bani de acasa ca ciuma rosie in cei 30 de ani de dictatura nu a reusit sa construisca o sala de sport in capitala de nivel European si arene nationale a fost construita de Boc.

ciuma portocalie a taiat salariile si pensiile ca sa aiba Nuti bani de posete si de telegondole, proasteo

Vezi toate comentariile (32)
Comentează