FOTBAL  »  Superliga  »  IMAGINI

FOTO Gestul prin care Aganovici l-a scos din sărite pe antrenorul Stelei! S-a întâmplat în fața tuturor

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 09:34

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Cristian Preda, a reuşit să surprindă o succesiune de instantanee, la momentul schimbării lui Aganovici, din care rezultă cât se poate de clar cât de mare a fost frustrarea fotbalistului croat.

Acesta a ieşit, însă a evitat să dea mâna cu Reghecampf, chiar dacă antrenorul a încercat să-l ia în braţe şi chiar i-a şi întins mâna dreaptă.

Croatul l-a evitat, strigându-i din mers "Nu sunt un copil de 18 ani, ca să mă iei la mişto" şi a mers direct pe banca de rezerve.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
luciann
luciann  •  08 Noiembrie 2016, 11:19

Dar de ce l-a schimbat? Si-a batut joc de el aiurea in conditiile in care era 2-0 si mai erau putine minute! De Amorim de exemplu n-a mai jucat nimic in R2!

valentinn10
valentinn10  •  08 Noiembrie 2016, 10:45

Aganovici , stai cuminte baietel , nu trebuie sa ai multa minte sa-ti dai seama ca patronul stie ce face , ca doar el te plateste , la fel si antrenorul , el te antreneaza , asculta-l si respecta-l ca doar tu ai de pierdut , ma faci sa cred ca chiar ai minte de 18 ani , nu fii copil.

820809431327662
Un Cetatean Oarecare  •  08 Noiembrie 2016, 10:26

Maicasa are probleme serioase de sanatate,banii grei ptr tratament, crezi ca lui ii mai sta capul la fotbal ? Hai sa fim seriosi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează