Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 14:07

Patronul Stelei îi dictează primul ”11” lui Ilie Stan, dar tehnicianul ar putea să se opună şi să trimită pe teren pe iubitele fotbaliştilor săi.


1. Antoaneta Năstase - iubita lui Ciprian Tătăruşanu
Cei doi sînt împreună de mai bine de doi ani şi se pare că, vara trecută, cei doi chiar s-ar fi logodit. "Nety" a fost cea care după gafele portarului în partidele cu Twente i-a transmis acestuia un mesaj pe Facebook: "Cînd ne va fi mai greu, şi vom fi trişti, am să te ţin în braţe ăi o să te alint!".

2. Mădălina Pamfile - iubita lui Gabi Matei
Fundaşul dreapta al Stelei şi asistenta lui Dan Capatos sînt cel mai nou cuplu monden de la Steaua. Ei sînt împreună de circa o lună şi s-au cunoscut prin intermediul lui Mihai Costea şi al iubitei acestuia, Daniela Crudu.

3. Sabrina Macsim - iubita lui Vlad Chiricheş
Cei doi sînt împreună de circa doi ani. Ea este studentă la Londra, dar cei doi nu scapă nici o ocazie pentru a-şi face vizite.

4. Aleksanda Miletici - iubita lui Novak Martinovici
Sînt împreună din şcoala generală. Aleksandra a povestit despre Novak că este un bărbat romantic, care scrie poezii şi care cîntă.

5. Ana Gheorghe - iubita lui Paul Pîrvulescu
Este sora Elenei Gheorghe, cîntăreaţa de la Mandinga. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul fratelui Anei, Costin Gheorghe, care a fost coleg cu Paul Pîrvulescu la Mediaş. De la transferul lui Pîrvulescu la Steaua, Ana nu ratează nici un meci. Ea a fost în tribune chiar şi la Mioveni, la debutul oficial în tricoul roş-albaştrilor al iubitului ei.

6. Iulia Roşca - iubita lui Tibi Bălan
Cei doi au o relaţie destul de zbuciumată. Fotbalistul venit de la Sportul şi fotomodelul s-au despărţit de mai multe ori, dar de fiecare dată au ales calea împăcării.

7. Cristina Săvulescu - iubita lui Mihai Răduţ
Cei doi au o relaţie tumultoasă. S-au despărţit de mai multe ori, dar se pare că, de fiecare dată s-au împăcat. Deşi acum spun că nu mai este nimic între ei, cei doi au fost în această iarnă în vacanţă în Republica Dominicană.

8. Alexandra Damaschin - iubita lui Cristi Tănase
După aventuri cu mai multe "bombe sexy", Cristi Tănase pare să-şi fi găsit femeia care să-i aducă echilibru în viaţă. Alexandra este fotomodel, dar a apărut extrem de puţin în tabloide. Se pare că cei doi ar planifica chiar să se căsătorească.

9. Ada Nechita - iubita lui Florin Costea
Handbalista Oltchimului şi vicecăpitanul Stelei sînt împreună de mai bine de un an. Pentru a fi cît mai mult timp împreună, atunci cînd are liber, Florin dă cîte o fugă la Rîmnicu Vîlcea pentru a fi alături de iubita sa.

10. Daniela Crudu - iubita lui Mihai Costea
Cuplul pe care Gigi Becali vrea să-l despartă cu orice preţ. Cei doi sînt împreună de trei luni, iar de cînd s-a cuplat cu asistenta lui Capatos, evoluţiile lui Costea junior au scăzut considerabil. "Dacă nu înţelege că femeia asta îl va distruge, atunci Miahi se va rata ca fotbalist!", susţine patronul.

11. Roxana Rusescu - soţia lui Raul Rusescu
Cei doi s-au căsătorit religios în vara trecută, dar sînt împreună de ani buni. Rusescu îi dedică fiecare reuşită a sa Roxanei. În acest sezon, el are zece goluri dedicate soţiei :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”