FOTBAL  »  Superliga  »  GALA AFAN

FOTO Glume și înțepături amicale » Show la Gala AFAN » Stelea: ”Ce i-ați dat lui Niță? Ghete? El e cu mâinile: îi trebuiau mănuși”

Premiații Galei AFAN s-au fotografiat împreună la finalul evenimentului de la Intercontinental // Foto: Cristi Preda +4   FOTO
Premiații Galei AFAN s-au fotografiat împreună la finalul evenimentului de la Intercontinental // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 00:00

Crema fotbalului românesc a fost prezentă, vineri seară, la hotelul Intercontinental din București.

Seara a fost presărată cu glume, prima avându-l în prim-plan pe Bogdan Stelea. "Arnold" a fost ales să-i decerneze premiul lui Florin Niță pentru cel mai bun portar din 2016. "Ce i-ați dat lui Niță în punga asta? Ghete? Ghete de la Lovin, nu?! Păi, ce să facă, mă, ăsta cu ghetele?, că el cu mâinile... Îi trebuiau niște mănuși, nu ghete, că el nu e cu picioarele", a glumit Stelică.

Apoi, și-a intrat în rol Gabi Tamaș. După ce l-a ținut pe Ioan Andone cu mâna întinsă atunci când a ajuns "Ce, mă Tamaș, acum, că ești de la Steaua, nu dai mâna cu mine?", Gabi a glumit cu Pancu și Marica. În momentul în care a urcat pe scenă, discursul său a fost savuros: "Îmi mulțumesc mult pentru acest premiu, eu am tras cel mai mult, nu doar colegii sau cei din staff. Dar le mulțumesc și lor pentru forma în care sunt acum".

Andone s-a întreținut amical cu prietenul Lăcătuș, iar când l-a prins pe Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA, n-a mai rezistat: "Băi Sandule, noi suntem de la Dinamo, mă! Meci de meci ne-au ciupit arbitrii, meci de meci! Să stai cu noi la o partidă să vezi câte greșeli sunt împotriva noastră".

" AFAN dă dovadă de umor! După ce ani de zile am scris critic, ironic, acid la adresa arbitrilor, acum am fost pus la masa lor"
Radu Paraschivescu, rubricand GSP

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
knuty
knuty  •  08 Ianuarie 2017, 12:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează