FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - VIITORUL 1-2

FOTO Gol anulat eronat lui Ianis Hagi

Captură TV Telekom Sport +4   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 19:55

Ianis Hagi (20 de ani) a marcat în minutul 45 al partidei dintre Voluntari și Viitorul, scor 1-2, însă reușita sa cu capul i-a fost anulată eronat pe motiv de ofsaid.

Arbitrul asistent Daniel Hulubei a ridicat fanionul de la margine înainte ca minge să ajunge la Ianis, când balonul a ajuns de la un adversar la Houri. Acesta din urmă i-a pasat unui coechipier care i-a centrat lui Hagi jr. și a înscris, dar golul i-a fost anulat.

Pe reluări s-a văzut clar că mingea a ajuns la Houri de la un adversar și, conform regulamentului, nu ar fi trebuit semnalizat ofsaid.

1 +5 FOTO

Chiar și așa, Ianis Hagi a devenit cel mai eficient jucător din Liga 1 după ce în această seară a reușit două pase decisive. Detalii, AICI!

 Citește și: Ianis Hagi vorbește despre conflictul de la națională: "Eu știam asta" + Cum îi spune tatălui său la antrenamente

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează