FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 0-1

FOTO Gol Ianis Zicu, assist Cristi Tănase! » Golul de 0-1 a fost facilitat de o eroare de proporţii a căpitanului Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2015 00:00

Dodel era cel care îl marca pe Ianis la cornerul de dinaintea reuşitei, însă a privit pasiv cum fotbalistul Mureşului pleacă de lîngă el, urmăreşte mingea şi apoi înscrie.

Tabela a fost modificată aseară în minutul 37, cînd Zicu a marcat în urma unei lovituri de la colţul terenului. Faza a avut însă şi un autor moral al golului, în afara numărului 83 al oaspeţilor.

vlcsnap 2015 04 29 22h37m50s177

vlcsnap 2015 04 29 22h38m10s117

În momentul în care Voiculeţ se pregătea să execute cornerul, Cristi Tănase îl avea în marcaj pe Zicu, undeva la 8-9 metri de poartă. Practic, Dodel îl "avea" pe piept pe Ianis, ambii uitîndu-se atent la cel care execută lovitura.

Voiculeţ a şutat, mingea a venit cu mult efect, Zicu s-a desprins de lîngă Tănase, care a rămas şi a privit contemplativ cum adversarul său se îndreaptă spre minge. În momentul în care Ianis a şutat în balon, de undeva de la 5 metri de poartă, între el şi Tănase era deja o distanţă de minimum 3 metri.

După ce a văzut că Zicu a marcat, Tănase şi-a pus mîinile pe cap, în timp ce unii dintre colegii săi s-au uitat la el şi i-au reproşat lipsa de reacţie.

Golul a fost cel de-al 5-lea pentru Zicu în actualul campionat, în timp ce căpitanul Stelei a înscris cu unul mai puţin.

2e numărul golurilor pe care Steaua le încasase în acest campionat din faze fixe, fiind cea mai redutabilă echipă din Liga 1

ASA, program mai greu, dar îşi mai permite şi un egal

În momentul de faţă, ASA pare să aibă un parcurs mai dificil, cu 3 meciuri împotriva unor echipe aflate în prima jumătate a clasamentului.

Totuşi, fiindcă are avantajul meciurilor directe, 1-0 în tur, 1-0 şi aseară, ASA îşi mai permite pînă la final şi un rezultat de egalitate şi tot va cîştiga titlul chiar dacă Steaua va cîştiga tot, fiindcă s-ar ajunge la acelaşi număr de puncte.

ASA nu a fost în primele 28 de etape niciodată lider, în timp ce trupa lui Gâlcă a stat pe primul loc timp de 22 de runde.

32-17e raportul punctelor ASA Tg. Mureş - Steaua în returul campionatului, din care s-au jucat 12 etape

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
benaflek
benaflek  •  30 Aprilie 2015, 17:21

zicule tu ni ai burta mare ma nu ti face griji ca nu ti o vezi din cauza asta .tu in schimb ai fundul mare.nu vrea sa te urmeze pe tine ca celelelte parti ale corpului tau.intarzie mereu :))

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  30 Aprilie 2015, 11:24

Pe Tase l-a furat peisajul !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează