FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

FOTO Grevă la Vaslui! » Jucătorii au refuzat să se antreneze astăzi!

foto: Gabriel Tănasă +6   FOTO
foto: Gabriel Tănasă

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 20:26

Echipă obişnuită cu susţinerea financiară puternică a lui Adrian Porumboiu, FC Vaslui traversează o perioadă grea.

Azi, jucătorii lui Liviu Ciobotariu au refuzat să se antreneze şi au rămas la vestiare. Deşi explicaţia oficială a fost că s-a efectuat un antrenament la sală, fotbaliştii au intrat în grevă din cauza restanţelor salariale.

Vasluienii sînt supăraţi că promisiunea de a li se plăti restanţele avute pînă la finalul anului trecut n-a fost onorată. Termenul era 31 martie, iar depăşirea aceste date i-a determinat pe Antal şi ceilalţi jucători să ia o măsură extremă.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a refuzat să comenteze situaţia: "Întrebaţi conducerea despre astfel de lucruri".

 

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
fan_formula1
fan_formula1  •  03 Aprilie 2014, 02:00

Prosti sunt jucatorii astia doamne! Au ajuns pe locul 4 si acum fac greva. Nici o problema, le ia locul 4 Dinamo si apoi vor avea ce revendica ca doar au facut performanta, nu? Asa s-a batut si Astra singura la titlu, cu certuri interne si sicane intre patron si jucatori. Clasic romanesc. Greu, greu se invata...inainte sa ceri, trebuie sa dovedesti ca meriti. Vreo 4-5 ani in strainatate pe undeva te invata treaba asta. Ma rog...daca n-ai fost n-ai de unde sa sti, iar sa ascultam de altii...HA...in nici un caz, doar noi suntem romani! Si sa nu-mi spuneti ca nu-i adevarat daca nu ati stat prin vest vreo citiva ani - bine...nu la furat vreau sa spun.

robotzel
robotzel  •  02 Aprilie 2014, 21:33
Postat de icstream pe 02 Aprilie 2014, 17:35

rapidul a fost retrogradat pentru licenta parca.

rapidul a fost retrogradata pentru ca nu avea planul de reorganizare aprobat. informeaza-te inainte sa debitezi prostii pe aici. U Cluj a ramas in prima liga desi avea datorii si nu avea cum sa ia licenta doar pentru ca a avut planul de reorganizare aprobat.

icstream
icstream  •  02 Aprilie 2014, 17:35
Postat de polistul68 pe 02 Aprilie 2014, 16:36

Stai linsitit amice, ca sistemuld e licentiere e unul foarte...performant....ce sti tu, nu e bine...doar ei stiu ce, cine, si cum...au fost 'ascunsi" unii, fi sigur ca apar altii. O sa se faca o treaba tipic romanesca , si multe echipe care nu merita vor primii licenta. Dinamo, rapid, etc..cum primesc licenta an de an..si la ei datoriile sunt de ordinul zecilor de milioane ? Ata e romania....

rapidul a fost retrogradat pentru licenta parca.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează