FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

FOTO Gucci Man » Mahlangu îşi cumpără 99% dintre haine de la brandul italian, fapt ce i-a adus o poreclă amuzantă printre colegii săi de la Dinamo

Șapcă asortată la
curea, geantă și
adidași. Toate Gucci +3   FOTO
Șapcă asortată la curea, geantă și adidași. Toate Gucci

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2017 00:00

Lui Negoiţă i s-a dus buhul că nu plăteşte salarii foarte mari jucătorilor de la Dinamo. Cu toate acestea, unii dintre ei îşi permit accesorii şi haine de lux, care au preţuri exorbitante pentru oamenii de rând.

Din această categorie face parte şi mijlocaşul May Mahlangu, 27 de ani. Sud-africanul a venit în Ștefan cel Mare în septembrie şi s-a acomodat repede în "haită", primid deja o poreclă de la Nistor şi compania. Roş-albii îi spun " Gucci Man" pentru că May i-a impresionat pe colegi cu preferinţele vestimentare scumpe. Mahlangu cheltuie foarte mulţi bani pe brandul de lux italienesc Gucci, fiind mai mereu îmbrăcat din cap până în picioare de la această firmă.

Gucci e un brand italian de lux, fondat de Guccio Gucci în Florenţa anului 1921, compania fiind specializată la acea vreme în crearea articolelor din piele. În 2013, brandul Gucci a fost evaluat la 12,1 miliarde de dolari!

1 assistîn 11 meciuri a reuşit Mahlangu în acest sezon de Liga 1. Are și un gol, în victoria cu Steaua, 4-1, în meciul tur din semifinalele Cupei Ligii

700.000 €valorează Mahlangu în acest moment, conform transfermarkt.com

A revenit "Briliantul"

Adrian Mutu s-a întors la antrenamentele "câinilor" după o perioadă în care conducătorul dinamovist a evitat să participe la şedinţele de pregătire din cauza fostului tehnician, Ioan Andone, care nu agrea prezenţa lui "Il Fenomeno". Adi a fost ieri la Izvorani, unde s-au pregătit dinamoviştii, şi a jonglat cu mingea la marginea terenului.

Playtech: Se schimbă banii din septembrie 2021. Ce se întâmplă cu bancnota de 200 de lei


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează