FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Haine noi pentru Supercupă: iată noul echipament al Stelei!

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 15:57

GSP.RO a intrat în posesia primelor imagini ale echipementului Stelei pentru sezonul 2015-2016.

În noul sezon compeţitional Steaua va evolua în meciurile de pe teren propriu într-un echipament roşu, al producătorului Nike, cu mînecile şi zona umerilor de culoare albastră. 

Acest nou echipament a fost proiectat pentru oferi jucătorilor cele mai noi inovaţii tehnologice care să ducă la îmbunătăţirea performanţelor şi să protejeze mediul înconjurător.

Stelişti vor evolua în premieră în noul echipament în meciul din acestă seară, din Supercupa României. Partida Steaua - ASA se va desfăşura de la ora 21:00, în direct pe ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Vezi toate imaginile în galeria foto!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Iulie 2015, 19:26

exceptand culorile, tricourile sunt de calitate. nu cred ca le iei de la Big fara 47 de lei.)) glumeam, sunt tricouri k lumea.

khal_37
khal_37  •  08 Iulie 2015, 19:21
Postat de dinamovist_romanizat pe 08 Iulie 2015, 18:03

In perioada lui Negoita , dinamo a avut zero minute in Europa, zero victorii cu Steaua si zero trofee. e bine pentru suflarea dinamovista?

imi pare rau dar nu ati inteles nimca...in spatele lui Negoita se afla Gigi Becali, doar sarcaiile fcdb-iste nu stiu asta! Planul lui Becali este cu mult mai diabolic...vrea sa distrufa fcdb definitiv iar pe catei sa-i plateasca sa vina sa sustina Steaua!!!

khal_37
khal_37  •  08 Iulie 2015, 19:18

Pai cum ma , nu mai este verde negru sau galben negru asa cum prosteati lumea pe aici ma pacalicilor....

Vezi toate comentariile (66)
Comentează