FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO I-au pozat telefonul: SMS șocant primit de Andone de la Negoiță!

FOTO: Libertatea +1   FOTO
FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 18:28

Prezent în tribune la turneul de la Chianja, tehnicianul "câinilor", Ioan Andone, le-a arătat lui Florin Prunea și lui Ionel Dănciulescu un sms primit de la Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, în care acesta îl sfătuia să nu mai vorbească despre preluarea clubului de către Sanjeev Kumar.

Pe fază, jurnaliștii de la Libertatea au reușit să fotografieze telefonul lui Andone și să dezvăluie astfel mesajul exact al lui Negoiță: "Neața! Aș vrea să nu mai comentăm nimic despre indian, că-l facem mare pe fugitul ăsta de acasă", scria în SMS-ul primit de Ioan Andone, conform Libertatea.

În ultima vreme, Ionuț Negoiță și Sanjeev Kumar au negociat posibilitatea ca indianul să investească la Dinamo. Cele două părți nu s-au înțeles, iar pentru moment discuțiile au fost sistate. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
florinch
florinch  •  21 Decembrie 2016, 10:11

Si nu a avut dreptate Negoita? Indianul nu era un "fugit de acasa"? De foame-n gat suntem satui. Nu spun ca Negoita ar fi vreun investitor "strategic", dar are macar meritul de a fi salvat Dinamo de la desfiintare (ceeace nu pot spune despre ginerele lui "Teleaga"-Badea). La ce reputatie are Mutu, nu cred ca va putea aduce vreun investitor serios, iar la ce caracter are, nici liniste la Dinamo nu va fi cu el la conducere. Nu stiu ce ma face sa cred ca, de la inceputul anului viitor, se va duce si el dupa indianul lui. Asta spre binele lui Dinamo.

spinoza
spinoza  •  21 Decembrie 2016, 09:38

Pai nu l-a adus Mutu! Cica fratia trandafirului...

gicab
gicab  •  21 Decembrie 2016, 08:41

Așa e .. Șocant rău de tot... toată noaptea nu am dormit

Vezi toate comentariile (26)
Comentează