FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNMORMÂNTARE

FOTO Ilie Bărbulescu a fost condus pe ultimul drum » Ultrașii de la FC Argeș și Steaua s-au strâns la stadion: „Anii trec și gloriile se duc / Astăzi e mai liniște fără «Balamuc»”

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2020 14:28

Ilie Bărbulescu, fostul mare jucător de la Steaua și FC Argeș, a fost condus astăzi pe ultimul drum, la Pitești, de aproximativ 600 de persoane. Fostul titular de la Sevilla '86 a încetat din viață sâmbăta trecută, la vârsta de 62 de ani. 

Slujba religioasă a avut loc la Biserica „Sfântul Andrei” din Pitești, cortegiul funerar îndreptându-se apoi spre noua aripă a cimitirului „Sfântu Gheorghe”, locul unde Bărbulescu a fost înmormântat.

Mai mulți jucători alături de care Bărbulescu a fost apropiat și foști colegi de-ai săi de la FC Argeș au venit să-l conducă pe ultimul drum pe Ilie, printre care Stancu, Doru Toma, Stelică Badea, Viorel Moiceanu, Mihai Zamfir, plus antrenorii Mihai şi Mihăiţă Ianovschi. 

Din partea FRF a fost prezent Jean Vlădoiu, iar Nicolae Dică a sosit direct din Turcia, acolo unde a asistat la meciul Gaziantep - Sivasspor 5-1, pentru a-și lua rămas bun de la cel poreclit „Balamuc”. 

Foștii coechipieri de la Steaua nu au mai venit și la înmormântare, deoarece au fost cu o zi în urmă la priveghi. Tudorel Stoica, Ștefan Iovan, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Marius Lăcătuș, Victor Pițurcă, Dumitru Stîngaciu și Marin Radu (Radu II) au mers luni la căpătâiul fostului lor coechipier și prieten. 

Suporterii i-au adus un ultim omagiu lui Ilie Bărbulescu

În drumul spre locul de veci, cortergiul funerar a făcut un popas și la stadionul „Nicolae Dobrin”, acolo unde suporterii lui FC Argeș și ai Stelei s-au adunat pentru a-i aduce regretatului fotbalist un ultim omagiu. Chiar în acele momente, o ploaie a pornit ca din senin, exact cum s-a întâmplat la înmormântarea „Gâscanului”, în octombrie 2007.

„Anii trec și gloriile se duc / Astăzi e mai liniște fără Balamuc”, scria pe mesajul afișat de galeria lui FC Argeș, care a aprins și câteva fumigene.  

Pe „Muncipalul” din Pitești și-au făcut apariția și câțiva fani din galeria Stelei, aceștia arborând la rândul lor mesaje de doliu în memoria lui Bărbulescu. 

+1 FOTO
  • Sursă foto: epitesti.ro

Vezi și: 

EXCLUSIV Deziluziile trăite de Ilie Bărbulescu în ultimii ani ai vieții » Dezvăluiri dureroase: „A fost ajutat de un singur om. În rest, a fost dat afară de peste tot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
111016807003709
Stefan Babanu  •  04 Februarie 2020, 16:50
Postat de babacloanta pe 04 Februarie 2020, 15:38

Dumnezeu sa-l ierte ..RIP.. inganfatii de la fcsb *** fotbalului romanesc nu au bunul simt sa dea macar un mesaj de ochii lumii dac nu le pasa de oameni ..in Romania sa nascut o noua *** ,***

RIP! Dar ce treaba are fcsb in cazul asta? Au vreun palmares? Se cheama cumva steaua? Mergeti la talpan ca el e steaua! Apropo, in ce liga mai joaca echipa asta?

hagau01
hagau01  •  04 Februarie 2020, 16:40

fcsbistii se dau steliști,dar la steliștii adevărați ,nu vin la înmormântări.

hagau01
hagau01  •  04 Februarie 2020, 15:47

*** se dau steliști,dar la steliștii adevărați nu vin la înmormântări.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close