FOTBAL  »  Superliga  »  ILIE STAN ESTE NOUL ANTRENOR AL STELEI

FOTO Ilie Stan are ambiţii mari: "Vreau să readuc spiritul Stelei"

Ilie Stan are ambiţii mari: +15   FOTO
Ilie Stan are ambiţii mari: "Vreau să readuc spiritul Stelei"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 13:04

Noul antrenor al Stelei, Ilie Stan, crede că fără disciplină şi muncă nu se poate face nimic în fotbal şi vrea să aducă spiritul la echipă spiritul Stelei.

Ilie Stan, Narcis Răducan şi Helmut Duckadam au susţinut o conferinţă de presă la complexul de la Mogoşoaia.

"Am ajuns la Steaua şi mi-am îndeplinit un vis. Fără disciplină şi muncă nu poţi face nimic. Prin venirea mea la Steaua încerc să aduc acel spirit la echipă. Nu va fi uşor, dar aşa cum îi ştiu pe jucătorii care sînt la ora actuală în lot, va fi nevoie de sacrificiu. Sper ca ei să înţeleagă mesajul meu. Stăteam în pat şi mă gîndeam ce soluţie are Steaua dacă pleacă Ronny? Ştiam că va veni rîndul tuturor, acum a venit rîndul meu.

Sincer, ieri i-am văzut puţin abătuţi, au scos un punct care ar fi trebuit să fie de fapt trei. În fotbal nu este de ajuns să alergi, trebuie să şi gîndeşti. Am discutat cu domnul Becali şi important e să treacă jocul de mîine, iar cu timpul voi discuta şi de bani, şi de tot. Momentan, nu ei sînt importanţi.

Mă bazez pe mine, pe jucători, pe stafful pe care îl am şi nu în ultimul rînd, pe domnul Becali, care mă susţine necondiţionat. De mult am vrut să lucrez cu MM, dar acum voi lucra cu Narcis. Obiectivul meu este să ajung în primăvara europeană", a spus Ilie Stan la conferinţa de presă de la Mogoşoaia.

În finalul conferinţei, Ilie Stan a făcut apel la presă: "Am pornit pe un drum greu şi am mare nevoie de ajutorul vostru, al jurnaliştilor, la fel cum am nevoie de ajutorul suporterilor şi conducerii"

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmut Duckadam, l-a lăsat în luminile rampei pe Ilie Stan, vorbind extrem de puţin, dar cu convingere: "Deşi unii spun că Steaua se refuză, daţi-mi voie să vă spun că nu este aşa. Repet, Steaua NU se refuză niciodată! Sînt convins că voi colabora bine cu Ilie Stan".

Ilie Stan este noul antrenor al Stelei, după demiterea lui Ronny Levy. Israelianul a plecat din Ghencea după ce roş-albaştrii au remizat în al doilea meci din Europa League, 1-1 la AEK Larnaca.

CITEŞTE AICI PORTRETUL LUI ILIE STAN: "ALERGAU AI MEI CA DRACII"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
viezure
viezure  •  02 Octombrie 2011, 02:52

Cu tot respectul pentru Stan. La ce bun? Serios. Injositule. Cand se da pagina la Steaua, se scrie aceeasi poveste. Incepe si se termina la fel. Dar exact la fel. Si asta de cand a pus ciobanul ghiara pe Steaua. Intre-timp, a murit totul. Managementul e demn de o consignatie de la coltul strazii, jucatori vin pe banda rulanta de la retrogradate, sau anonimi vazuti pe "dividiu". Imaginea aia cu Steaua Bucuresti, se vede doar intr-un ciob de sticla MURDARA in care ciobanul suprem, se priveste dimineata si se intreaba: Cine-i cel mai "jmecher" din TZARA?? Pitzigoii astia care sustin stana lui Becali habar n-au ce inseamna fotbal, club si culori. Valea!

madycobra
madycobra  •  02 Octombrie 2011, 00:54

cele mai tari ponturi din fotbal, FREE PICKS, numai aici: ://cr7tipser.blogspot.com/

dinamo4eva
dinamo4eva  •  01 Octombrie 2011, 23:27

Parerea mea poate e gresita despre Ilie Stan e ca e un alt muritor de faame care a aparut pe la TV de cateva ori ( sa-si faca imagine) dar n-a demonstrat absolut nimic ca antrenor .

Vezi toate comentariile (52)
Comentează