FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

FOTO Imagini spectaculoase de pe noua arenă din Bănie » Stadionul arată superb și în interior

Foto: Facebook/Lia Olguța Vasilescu +4   FOTO
Foto: Facebook/Lia Olguța Vasilescu

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 13:39

Fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a verificat stadiul lucrărilor de pe noul stadion din Craiova și anunță că va purta discuții cu cei de la Compania Naționala de Investiții, pentru a grăbi firmele de construcții.

Actualul ministru al muncii a publicat pe pagina de Facebook și noi imagini cu arena, care mai necesită lucrări mai ales la Peluza Nord și suprafața de joc.

"Astăzi, am vizitat șantierul stadionului de fotbal al Craiovei, împreuna cu senatorul Claudiu Manda. De la ultima vizita, lucrările au avansat la interior și la esplanada, dar nu și pe suprafața de joc, iar la Peluza Nord mai este încă de lucru la fațadă.

Luni, voi avea o discuție și cu Compania Naționala de Investiții pentru a grăbi firmele de construcții, mai precis pe cea care se ocupa de zona de nord. Din păcate, nu mai am timpul fizic sa merg de doua ori pe săptămâna in șantier", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Noul stadion din Craiova urmează să fie finalizat în această vară, iar inaugurarea ar fi prevăzută pentru începutul toamnei.

Mai multe imagini cu arena în galeria foto!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
fcu1948
fcu1948  •  11 Iulie 2017, 12:04
Postat de ion.ionescu pe 11 Iulie 2017, 08:05

Cum sunt bihorenii ca tine o să-ţi spun după miezul nopţii, la o emisiune tv...

Cum sunt bihorenii poti spune cand si unde vrei, nu ma priveste subiectul. Ca de fiecare data esti intr-o grosolana eroare. Parca eram Mititelu, acum m-am teleportat pe Cris????

ray51
ray51  •  11 Iulie 2017, 08:31

Atat pot aceste firme de constructii, care intre noi fie vorba au fost agreate de investitor, nu-i asa? Stadionul trebuia sa fie gata in primavara. Apoi in vara. Da' dupa cum apare in imagini, il prinde iarna. Mare magarie! Cine mama naibii plateste pentru intarzieri???

ion.ionescu
ion.ionescu  •  11 Iulie 2017, 08:05
Postat de fcu1948 pe 11 Iulie 2017, 08:01

Bai pacaliciule, tu ai vazut ce interes suscita articolele despre csu clona? Undeva spre zero. Abia sunt 4-5 comentarii la fiecare articol, dovada ca nu intereseaza pe nimeni facatura asta de echipa. Daca se tine Ajica de cuvant si face echipa (desi nu cred) o sa vezi ce inseamna interesul suporterilor pt subiectul Universitatea Craiova. Pana atunci, bucura-te de ce iti ofera vasileasca, asa sunteti voi oltenii, niste oportunisti care se dau mereu cu cei de la putere.

Cum sunt bihorenii ca tine o să-ţi spun după miezul nopţii, la o emisiune tv...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close