FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS - GAZ METAN

FOTO Imagini teribile de la Voluntari! Ciocnire violentă: un jucător a ieșit de pe teren plin de sânge :O

Captură TV Telekom Sport +13   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 18:25

Liviu Băjenaru și Darius Olaru au fost protagoniștii unei faze extrem de dure, la nici 17 minute de la startul partidei dintre Juventus București și Gaz Metan Mediaș.

Băjenaru a fost lovit cu capul în plină figură, într-un duel aerian la mijlocul terenului.

Medicii de pe ambulanță au intervenit rapid pentru a-i opri sângerarea. Inițial, aceștia nu și-au dat seama cât de dur a fost contactul. Abia după ce l-au văzut pe Băjenaru plin de sânge pe față s-au grăbit și au fost să aducă tursa de prim ajutor.

Cei doi au revenit până la urmă pe teren. Olaru la 3 minute de la eveniment, în timp ce Băjenaru a avut nevoie de o intervenție mai amănunțită și a stat pe marginea terenului în jur de 6 minute.

Situația a devenit apoi confuză. Având tricoul pătat de sânge, Liviu Băjenaru a fost nevoit să-l schimbe. Pentru că nu a avut un tricou de rezervă pe bancă, a luat altul. Astfel, a început meciul cu numărul 10 și l-a continuat cu număriș 11!


Băjenaru, cu spatele, după ce a reintrat pe teren cu alt număr pe spate decât cel obișnuit. Captură TV Telekom Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
kyil
kyil  •  23 Aprilie 2018, 00:15

cameramanul de la meciul asta zici ca era angajat la antena stars si filma pentru wowbiz, numai pe femei punea stop cadru ..in final a pus lupa pe doctorita in rosu :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează