FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Indiciu că se transferă la Dinamo? Ce a postat pe Instagram un jucător dorit cu insistență de Adi Mutu

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iunie 2017 11:36

Dinamoviștii vor să continue cu Claude Dielna, care a jucat foarte bine în ultimele 6 luni la echipa alb-roșie, împrumutat de la Sheffield.

Fundașul francez, rămas liber de contract după despărțirea de englezi, a fost în vacanță în SUA în ultimele săptămâni și a negociat telefonic cu Adrian Mutu semnarea unui contract cu "câinii".

Discuțiile dintre Dinamo și Dielna au intrat într-un impas, după ce fundașul de 29 de ani a cerut un salariu de 25.000 de euro pe lună, iar "câinii" i-au oferit 12.000 de euro.

Francezul a dat totuși un indiciu care ar putea lăsa de înțeles că va continua la Dinamo. Jucătorul a postat pe Instagram o fotografie în tricoul alb-roșilor și mesajul "Vacanța e aproape gata. Să ne întoarcem la fotbal".

 

Vacation nearly over lets get back at it ⚽️#godisone ☝

A post shared by Claude Dielna (@iambilaldielna) on

200.000 €este cota lui Dielna, potrivit transfermarkt.de

Claude Dielna a venit la Dinamo în ianuarie și s-a impus rapid în defensiva lui Cosmin Contra, devenind titular incotestabil la Dinamo și jucând în 12 meciuri în retur și în play-off.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
titiduru22
titiduru22  •  24 Iunie 2017, 18:38

Cam mari pretentiile salariale cand tu faci doar 200 de mii .

bigdeal
bigdeal  •  24 Iunie 2017, 15:23
Postat de sadiku pe 24 Iunie 2017, 14:57

"vacanța e aproape gata '' sa ne intoarcem la scoala ...ne pregatim pentru bac

La ce materie ai picat?

sadiku
sadiku  •  24 Iunie 2017, 14:57
Postat de alexbibirica1 pe 24 Iunie 2017, 14:26

"vacanța e aproape gata. Să ne întoarcem la fotbal".... da,asa a facut si bokila dupa ce si-a terminat vacanta s-a intors la fotbal.

"vacanța e aproape gata '' sa ne intoarcem la scoala ...ne pregatim pentru bac

Vezi toate comentariile (18)
Comentează