FOTBAL  »  Superliga  »  VACANȚĂ

FOTO Iubita lui Florinel Coman, apariție INCENDIARĂ în Republica Dominicană » S-a urcat pe favoritul lui Becali și a publicat fotografia pe Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 18:15

Florin Tănase (25 de ani) și Florinel Coman (21 de ani) își petrec împreună vacanța de iarnă în Republica Dominicană, alături de iubitele lor, Medeea Turcescu, respectiv Ioana Timofeciuc. 

Cele două au făcut spectacol pe nisipul fierbinte din Caraibe, au pozat provocator, iar imaginile, evident, au ajuns pe conturile de socializare. Mii de like-uri și sute de comentarii au primit cele două! 

Una dintre imagini a atras în special atenția urmăritorilor de pe Instagram. Iubita lui Florinel Coman s-a urcat, efectiv, în spatele fotbalistului de la FCSB, etalându-și posteriorul apetisant.

+9 FOTO

În vârstă de 20 de ani, Ioana Timofeciuc este una dintre cele mai sexy prezențe de la meciuri! Cei doi sunt împreună de când Coman juca la Viitorul.

Și Medeea Turcescu, prietena lui Florin Tănase, a stârnit imaginația urmăritorilor, aceasta fotografiindu-se într-o ipostază provocatoare la plajă.  

FOTO Iubita lui Florinel Coman, apariție INCENDIARĂ în Republica Dominicană » S-a urcat pe favoritul lui Becali și a publicat fotografia pe Instagram

Vezi și: 

FCSB // FOTO Mediaș - New York - Caraibe! Unde și-au petrecut vacanța fotbaliștii lui Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1535406669943975
Dan Rai  •  04 Ianuarie 2020, 17:53

daca *** de coman nu era fotbalist ,mai avea asemenea bunaciune langa el? in republica Dominicana gasesti numai fundulete mari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1615448775372789
Mihai Doru  •  04 Ianuarie 2020, 13:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  04 Ianuarie 2020, 10:31

Cocalarii și-au luat fomistele implantate și ce să vezi s-au dus în Caraibe ! Și ca să vadă lumea pițipoanca de 1,30 m, o fotografiază încontinuu, deși putea să fie doar o localnică, are aceleași trăsături !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează