FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO Jucătorii lui Costa s-au reunit azi » Beto: "Arbitri străini în Liga 1? Slavă Domnului!" :)

Jucătorii lui CFR Cluj au făcut azi vizita medicală +21   FOTO
Jucătorii lui CFR Cluj au făcut azi vizita medicală

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 11:33

Feroviarii s-au reunit în această dimineaţă. Jucătorii lui Jorge Costa sînt convinşi că se vor impune în Liga 1 şi nu sînt impresionaţi de transferurile contracandidatelor la titlu


Jucătorii lui Jorge Costa s-au reunit astăzi şi au început anul cu vizitele medicale. Feroviarii nu vor face nici un antrenament la Cluj, iar mîine vor pleca în Turcia unde îi aşteaptă un stagiu de pregătire de 30 de zile. Portarul Beto salută iniţiativa conducătorilor din Liga 1 de a aduce arbitri străini. "Slavă Domnului! Nu ştiu dacă vor veni arbitri mai buni, dar cu siguranţă va fi mai bine pentru competiţie. Mergem în Turcia să pregătim a doua parte a campionatului. Să stai 30 de zile închis într-un hotel e mult, dar trebuie să muncim pentru că returul va fi dificil. Sper că vom fi mai puternici în 2012 şi că ne vom îmbunătăţi calităţile. Dacă oamenii din conducere au stabilit că nu e nevoie de întăriri, înseamnă că aşa e. Cred în această echipă, în antrenori", a spus Beto.

Fundaşul Nuno Diogo nu a fost impresionat de transferurile Stelei. "Avem lotul cel mai bun din România, putem cîştiga fără probleme. Steaua face transferuri tot timpul şi niciodată nu cîştigă nimic", a spus Nuno Diogo, completat de Cadu. "Despre Steaua se spune de 5-6 ani că ce cea mai bună echipă din România, dar pînă la urmă n-a cîştigat mai nimic. CFR şi-a făcut transferurile în vară. Sîntem de 6 luni împreună, aşa că după cantonament vom putea arăta ca o echipă adevărată", a declarat Ricardo.

"Mi-am încărcat bateriile alături de familie, sînt mai mult decît pregătit"
Beto, portar CFR Cluj

Lotul prezent la reunire
Portari: Beto, Stăncioiu, Mincă
Fundaşi: Cadu, Camora, Piccolo, Panin, Lionn, Maftei, Nuno Diogo
Mijlocaşi: Renan Garcia, G. Mureşan, Peralta, De Zerbi, Hora, Nicoară, Kivuvu, Bastos, Celestino, Rui Pedro, B. Sare
Atacanţi: Weldon, Sougou, Ronny, Kapetanos

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
alpin
alpin  •  13 Ianuarie 2012, 18:26

Desi e de putin timp in Rrromanikka, pana si Beta s-a saturat de furturile la care este supusa CFR Cluj de catre slugile becalihote din arbitraj. Sa vina arbitri straini!! Ca sa revina titlul in Gruia!!!

calinbucuresti
calinbucuresti  •  13 Ianuarie 2012, 16:10
Postat de roxana.lucian pe 13 Ianuarie 2012, 13:14

Daca nu ia cmapionatul steaua as vrea sa-l ia altcineva pt ca nu meritati sa fiti pe primul loc ,mai ales cum ati jucat cu steaua.Steaua a facut antrenament cu voi si mai va trebuie campionat.

Fotbalul se joaca pe goluri. Cat a fost scorul? 1-1! Asta ramane in istorie, nu antrenamentul (in zadar) de care vorbesti. Si stii ce mai ramane in istorie? Aroganta uriasa din partea lui Kapetanos prin deschiderea scorului pe National Arena (1-0 pentru CFR, inca din primele 10 minute), tocmai impotriva Stelei! Iar oile se loveau una de alta!.. Ce imagine de generic tv am avut pentru cateva momente! Ha! Ha! Ha!

steaua.libera
steaua.libera  •  13 Ianuarie 2012, 15:36

Culmea nesimtirii!!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează