FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO La Steaua e spectacol doar pe gazon. În rest, jale! » 3 întîmplări nedorite care nu s-au văzut la TV cu Astra

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 11:49

Steaua a cîştigat categoric primul meci oficial din 2015, scor 3-0 în faţa Astrei Giurgiu, însă în afara stadionului lucrurile n-au mers aşa bine cum a fost pe teren pentru campioană. 

GSP.RO îţi prezintă trei întîmplări de la meciul de ieri extra-fotbal:

Atenţie, cade tencuială! 

Spectatorii care au intrat pe porţile de la tribuna I au avut parte de un şoc. O bucată de tencuială s-a desprins şi s-a prăbuşit chiar în spatele rîndului format de oamenii care aşteptau să intre pe stadion!

Lumea s-a întors să vadă ce s-a întîmplat, alarmată de bubuitura pe care a produs-o prăbuşirea bucăţilor de zidărie. De menţionat este că de îngrijirea stadionului nu este responsabilă Steaua, ci MApN-ul. (FOTO în galerie).

Ţucudean, "confundat" la primul gol în tricoul Stelei 

George Ţucudean a înscris aseară primul gol într-un meci oficial al Stelei. Bucuria a fost mare pentru fostul dinamovist, însă crainicul stadionului l-a confundat.

Aşa cum se obişnuieşte de fiecare dată după un gol al Stelei, crainicul anunţă la staţie numele marcatorului, pentru a fi strigat de suporteri.

În loc de "George", crainicul a strigat tot "Cristi" (n.r Tănase), cel care înscrisese primul gol al Stelei. După uluiala din rîndul suporterilor şi fluierăturile de rigoare, crainicul a revenit peste mai puţin de un minut şi s-a corectat. 

Armata a scos emblema şi numele de la intrare

De la intrarea dinspre tribuna oficială a stadionului au dispărut emblema şi numele, semn că Armata vrea să-i determine pe suporteri să nu mai asocieze vechea emblemă şi numele cu actuala echipă.

Înainte

652447-5.jpg

Aseară:
652441-7.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
manty_one
manty_one  •  19 Februarie 2015, 18:11
Postat de conasu_boeru pe 19 Februarie 2015, 15:58

”.......Armata a scos emblema şi numele de la intrare....” !! Mi se pare norma, e ca si când primesti pe cineva in gazda care vine doar cu boarfele in valize ! Voi GSP-ul când va conformati sa folositi FCSB, când o sa va treziti dati in judecata de MAPN ?

sigur,groapa e proprietatea voastra?....nu sunteti la fel? chiriasi...chiar nu inteleg de ce va fhhute pe voi atat grija de FCSB(FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI)si nu comentati situatia in care ati ajuns voi... o echipa de pluton,fara obiective,cu infrangeri pe banda rulanta!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Februarie 2015, 15:58

”.......Armata a scos emblema şi numele de la intrare....” !! Mi se pare norma, e ca si când primesti pe cineva in gazda care vine doar cu boarfele in valize ! Voi GSP-ul când va conformati sa folositi FCSB, când o sa va treziti dati in judecata de MAPN ?

edward.
edward.  •  19 Februarie 2015, 15:31

Stadionul apartine armatei. Marea armata care vrea si clubul de fotbal, sa-si puna sigla pe tancuri eventual.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează