FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

FOTO "Legenda continuă" » Dănciulescu a fost premiat înaintea partidei cu numărul 501 pe care o joacă în Liga 1

FOTO: Alex Nicodim +5   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 22:03

Momentele dinaintea partidei dintre Dinamo şi Astra i-au fost dedicată lui Ionel Dănciulescu, care a bifat meciul cu numărul 501 în Liga 1.

Atacantul lui Dinamo a fost premiat de oficialii clubului, iar la intrarea pe gazon colegii săi au intrat cu un banner cu mesajul: "Legenda continuă. Danciu 500".

Nici suporterii nu au uitat de performanţa fotbalistului, i-au scandat numele în repetate rînduri omului care le-a adus de foarte multe ori fericirea şi i-au dedicat bannerul: "Tinereţe fără bătrîneţe şi cîine pînă la moarte".

Vezi galeria foto în care sînt prezentate momentele care au precedat partida.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
koko13237
koko13237  •  04 Aprilie 2013, 16:32

FELICITAR PTR PERFORMANTA DAR,FARA SUPARARE,CRED CA TIMPUL LUI A TRECUT.TIMPUL LUI SI AL LUI MUNTEANU,CUEI IN ECHIPA REGRESAM NU STAGNAM IAR DE PROGRES NU POATE FI VOEBA.DACA NU REALIZEAZA EI ASTA TREBUIESC AJUTATI.INTELEGETI CA NU ASA SE FACE PERFORMANTA.TREBUIESC JUCATORI.SILEGAT DE ALT SUBIECT TALNAR IN TINE PE TUSA PE NICA SAU NU MA PRICEP EU.

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  01 Aprilie 2013, 00:07

TE VOM IUBI MEREU!!!!!!DANCIU DANCIU DANCIU DANCIU GOOOOL DANCIU GOOOL DANCIU GOOOOL!!!!!

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  01 Aprilie 2013, 00:01

Legenda Stelisto-Dinamovista! Un om care a stiut sa puna mai presus decat orice, iubirea fata de echipa la care joaca! Danciu a dat totul pe teren, atat pentru Steaua cat si pentru Dinamo! Daca intre noi, suporterii, exista rivalitati,,,, intre Danciulescu si meseria sa n-a fost nici o rivalitate, un sportiv absolut dedicat meseriei sale,,, purtand respectul fata de munca sa si suporteri, peste culorile de pe echipament, nu pe maleta de sub echipament :) Respect Danciulescu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează