FOTBAL  »  Superliga  »  RECLAMAȚIE

FOTO Lupta din play-off se mută la Comisii » Dinamo a reclamat 5 fotbaliști ai unei adversare!

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2017 21:16

Dinamo a înaintat la Comisia de Disciplină o plângere împotriva a cinci fotbaliști de la CS U Craiova, după ce aceștia au scandat alături de galeria craioveană injurii la adresa grupării din Ștefan cel Mare la finalul meciului direct de pe Arena Națională (0-0). 

Jucătorii vizați de plângerea făcută de dinamoviști sunt Andrei Ivan, Alexandru Băluță, Simon Măzărache, Vladimir Screciu și Apostol Popov, care "au mers în dreptul sectorului rezervat suporterilor craioveni, au luat o portavoce la care au scandat cuvinte triviale și jignitoare la adresa clubului", se arată în adresa oficială intrată în posesia GSP.ro. 


*Click pe imagine pentru a o mări

În cazul în care vor fi suspendați de Comisia de Discplină, cei cinci fotbaliști ai oltenilor vor lipsi în sfertul de finală din Cupa României, pe care CS U îl dispută peste o săptămână, la Severin, chiar contra lui Dinamo.

În Liga 1 erau reclamați până acum doar oficialii care scandau trivialități cu galeria. De regulă, derapajele fotbaliștilor de la finalul jocurilor erau trecute cu vederea, chiar și cazurile în care aceștia urcau în peluză și scandau alături de ultrași în timpul meciurilor. 

"Aţi văzut filmări din vestiarul lui Dinamo? Nu-mi permit să vi le arăt. Ar fi josnic să vă arăt ce scandează jucătorii lui Dinamo la adresa Stelei" Marcel Popescu, președinte CS U Craiova, la TV Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
prazburg1948
prazburg1948  •  27 Martie 2017, 20:45
Postat de vasy86le pe 23 Martie 2017, 00:29

Tu esti prost sau te faci? nu ii reclama sperand sa piarda meciul la masa verde, dar o amenda ar merita acei jucatori, pai ei ce sunt? ultrasi sau fotbalisti?

Nu cumva dinamo i-a reclamat sperand ca o sa fie suspendati in meciul din cupa, care il joaca tot cu dinamo?

vasileschi
vasileschi  •  23 Martie 2017, 14:22

Alooo ! domnule Popescu in vestiar ! nu la galerie !!!!!!!!

andy_2008
andy_2008  •  23 Martie 2017, 07:52

Dinamo e neputinciosa pe teren dar are galerie!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează