FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Foto Massimo » În acte, antrenor oficial! Pe teren: fotograf cu telefonul mobil

După ce toată ziua îi filmează şi fotografiază pe stelişti, seara, la hotel, Pedrazzini face analiza individuală a fotbaliştilor // Foto: Alex Nicodim
După ce toată ziua îi filmează şi fotografiază pe stelişti, seara, la hotel, Pedrazzini face analiza individuală a fotbaliştilor // Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat luni, 29 iunie 2015 00:00

Oficial e antrenor principal, dar sarcinile lui Pedrazzini la ședințele de pregătire sînt minime, italianul ocupîndu-și timpul cu făcutul pozelor cu telefonul mobil.

CV-ul lui Massimo Pedrazzini se va îmbunătăți remarcabil dacă Steaua va cuceri trofee în acest sezon și se va califica în grupele Ligii Campionilor. Pentru că italianul ocupă în acte funcția de antrenor principal. Mirel recunoaște însă că el e șeful: "Nu vreau să mă ascund în spatele unei funcții. Eu sînt antrenor principal!". Astfel, în cantonamentul din Austria, ședințele de pregătire sînt conduse de Rădoi, el fiind cel care ia toate deciziile.

E cel mai puțin implicat

La antrenamente, Mirel nu se bagă la exercițiile fizice, preferînd să urmărească atent și să-și corecteze elevii în cazul în care aceștia nu execută corect ceea ce le cer preparatorii fizici Ciprian Prună și Nikolaos Karidas. Secundul Nicolae Dică e și el la fel de implicat. În acest timp, Pedrazzini, deși stă în preajma lui Rădoi, se rezumă la a-i fotografia și filma pe steliști cu telefonul mobil.

A condus trei antrenamente

Pedrazzini s-a dat la o parte complet după ce Rădoi a ajuns în Austria. În primele două zile, cînd Steaua a efectuat două antrenamente, iar Mirel n-a fost prezent acuzînd niște probleme personale, italianul chiar s-a comportat ca un antrenor principal, ceilalți oameni din staff subordonîndu-i-se.

A coordonat antrenamentele, le-a vorbit jucătorilor înainte de startul ședinței de pregătire și a stat cu gura pe fotbaliști. O dată cu revenirea lui Rădoi însă, Massimo a dispărut din prim-plan.

La Săcele a filmat

În primul cantonament din această vară, în țară, lîngă Brașov, la Săcele, Massimo Pedrazzini a avut cu el la antrenamente un handy-cam, o cameră video mică, pe care a folosit-o pentru a-i filma pe fotbaliști. Atunci, italianul a explicat că face acest lucru pentru a-i analiza apoi la hotel pe steliști, să vadă cum se pregătește fiecare în parte.

Preia rolul lui Mache?

O dată cu startul meciurilor, cum Marius Ianuli nu va mai putea sta pe bancă, italianul ar putea fi cel care va ține legătura cu tribuna oficială. Înainte, Mache era omul de pe bancă căruia Gigi Becali îi trimitea sms-uri în timpul meciului pentru a-i transmite ce schimbări să facă antrenorul principal.

Zilele trecute, Mirel a spus însă că nu va accepta așa ceva: "Nu va reuși patronul să-mi impună nici un jucător! Nici nu cred că el a făcut vreo schimbare. Doar îi place să se laude".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dinnobolique
dinnobolique  •  29 Iunie 2015, 13:02
Postat de travka pe 29 Iunie 2015, 09:31

bai jurnalistule cu mare greutate la propriu catalin popescu, de ce nu ai scris ma nimic de Stoican cat a antrenat DInamo 2 ani? ala avea licenta? jumate din antrenorii care au fost in liga 1 nu au licenta pro, dar acum ca a venit unu si la Steaua v-ati basicat toti, presa praf

Ai un limbaj de lemn, deci nu ma mira faptul ca nu esti macar corect! Stoican avea Licenta A, dar nu PRO, si a primti dispensa pentru a putea antrena fiind deja inscris la cursurile pentru Licenta Pro. Pentru licenta PRO trebuie sa faci inainte cursurile A si B, pe care Mirel Radoi nu are, neavand nici BAC-ul. Deci ce compari tu: Stoican cu Licenta A si B, care urmeaza curs pentru Licenta PRO si Radoi care nu are nici o Licenta si nici macar BAC (necesar pentru a urma un curs de antrenor A, B si PRO). Stai jos, nota 3!

travka
travka  •  29 Iunie 2015, 09:31

bai jurnalistule cu mare greutate la propriu catalin popescu, de ce nu ai scris ma nimic de Stoican cat a antrenat DInamo 2 ani? ala avea licenta? jumate din antrenorii care au fost in liga 1 nu au licenta pro, dar acum ca a venit unu si la Steaua v-ati basicat toti, presa praf

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close